Jartiyerli Gece eşiniz uyurken oral yapsanız napar ben deniycem bu gece 😁 yada bi anda üstünü soyup sevişseniz napar benimkinin ters tepmesinden korkuyorum ama deniyeceğimi engin tecrübelerimide aktarırım 😜
Shnsibel Jartiyerli. Valla hiç denemedim öyle gece uyurken falan ama bazen gece uyurken iş bi anda uyanıp bana saldırdığı olur 😂😂
Panda Jartiyerli Denemedim amma uyurken üstden ellemişdiyim var yapsam hoşuna gider bence ☺️bayram öncesi bende bi deneyeyim bu akşam🤤Amma ben uyurken onun benim üzerime saldırmışlığı var neye uğradığımı şaşırmışdım amma çok güzeldi sevdim🤪
kedicikkk Jartiyerli ben yapıyorum ama sadece elliyorum öyle oral falan yapmadım hiç fakat eşimin uykulu uykulu bana saldırıp yidiği çok oldu 😂😂
schn Deleted4 yaaa bunu okuyunca bizimde var böyle hallerimiz uykulu uykulu saldırıyor heeeepp uyumadan önce olmadıysa mutlaka uykulu , uykuda yakalıyor 😂
Lentlily Denemiş ve onaylamiş biri olarak söylüyorum cok hoşuna gidiyor ve bole süprizleri sık sık yapmami söylüyor. Ama ben genelde onu kızdirdiğim zmanlarda yapiyorum bunu oda işe yariyor 😂😂 bikeresinde arabasini çarpmiştim onu bile unutturdu yanii 😂😂
bisadekahve Jartiyerli benim denemişliğim var ger ikisini de acayip zevkli oluyor o an 😍🥳. Sadece eşim benden önce uyuduğu için kendine kızıyor sen bu haldeyken ben uyumuşum diye o kadar oysa ki adam bilmiyor bende uykumun arasında bi an da zevke geldiğimi 😂
Sexysempanze Uykuluyken yapmak daha cok zevk veriyor bence. Cocuk oldugundan bazen aksamlari musait olamiyoruz bnde sabahlari esim uyurken ellerim hemen sertlesince hopp ustune cikarim 🔥🔥
Sulem Jartiyerli oooo eşimin en sevdiği şey bunu bildiğim için arada yapıyorum çok hoşuna gidiyo oda ben uyurken yapar