kalp_kalp Merhabalar kızlar malum hafta sonu geliyor 😂 İlişki için ilk adımı ben atmak istemiyorum eşim istesin öyle olsun istiyorum sizce ona belli ettirmeden ne yapmalıyım dayanamasın o istesin birlikteliği fikirleriniz var mı 🤦♀️😂😂
KirmiziOjeli kalp_kalp yere bişey düşür önünde eğil seksi bişeyler olsun altında en etkilisi bu oluyo 🤣
Happykidsci kalp_kalp canım sütyeninin ipini çıkar eşinin takmasın iste Yada banyo yap önüne bornozla git çık hemen Tayt felan giy Önü kolayca açılan tşort giy Yersen bir şey alırken eğil 😂😂😂😂😂
Cicikus kalp_kalp kanepede uyuyormuş numarası yap gecelik giymiş ol geceliğin yanlışlıkla açılmış gibi davran iç çamaşırin gozuksun ama.o zaman bak neler oluyor😂
Avare kalp_kalp ya benim de hep esim istiyor o isteyince bende istiyorum tabi. Ama ben istiyorum ki ben yaklasayim olayi ben baslatayim ya nasil ne yapsam bu durum icin 😔
deleted_4033 kalp_kalp dün eşime meyve tabağı hazırladım sadece muzları bilerek kabuklu bıraktım . Baya yavaş yavaş zevkle yiyorum bi baktım eşim üzerime doğru geliyor 😅😅😅 sonu mükemmel bitti