Kızlar genc kıza öneriler verin özel bölge nasıl alınmalı? Kendim hep jilet ile alıyorum ve kıl kökleri yinede belli oluyo, üstelik iki gün sonra da kızarıyo kökler. Tabiki hemen çıkıyo bir de 🤦🏻‍♀️Bide kararma da var baya utanıyorum şu genc kız halimle pörsümüş duruyor diye yaa .

Böyle pamuk gibi olması icin napmak gerek? Agdayı beceremıyorum (koltuk altında bile jilet kullanıyorum), lazer deseniz para yok. Doktor eldiveni deseniz oda olmuyo. Ilerde Evlendigimde bunu sorun ediyorum, sürekli elimde jilet ile mi gezicem diye. lazer demeyın hala maalesef maddi durumum el vermiyor ayrıca genc kızlar yaptırmasın diye de duymustum 😅

Meleklerinruyasi ben ağda yapıyorum canım şimdilik çok memnunum tabi kimisi diyor ki evlenince ağda zor olur çıkmasını beklemek gerek falan ama daha evli değilim o yüzden bilmiyorum önceden bende jilet ile alıyodum ama alerjik bi yapım var sivilce çıkıyo kızarıyo ve kökü orda olduğu için sert kalıyordu şimdi ağdayla daha ince ve seyrek çıkıyo tüyler

SONSUZLUKKK tüy dökücü kremler işe yarıyormu.? Onlar alerjik reaksiyon veriyor sivilce yapıyor diye duydum ben. Hem yakıyormuş hemen döküyormu özel bölgedeki tüyleri ve nerelere kadar süre biliyorsun lütfen aydınlatırmısınn benii

Sirius canim ben hic kullanmadim ama arkadasım kullanmıştı jilet degdirmekten ıyıdı diyodu yani vajina ic kismina yakin olan yerlere surmesen iyi edersin azcık yanma hissi oldugunu duymuştum ama cok dayanmicak kadarda degılmıs zaten kullanma talimatı yazıyodur ona bakarak alırsın

ketenprenses evet jilet tam bir baş belası ben de çok çabuk çıktıgı için agdayla da iş bitermi hiç bilmiyorum agda da çok acıyor ya🤦🏼‍♀️ Sugaring iyi diyorlar ama

ketenprenses agda ıle alınınca tüyler tüy gibi ince mi cıkıyor yoksa yine kıl gibi sert mi? Bide acıyo mu? Ben utanırım kufore aldırmaya yaa

Sirius cnm tüy dökücü kremlerde baya kimyasal var sorun olabilir daha sonrası için önermiyprum en iyisi ağda ya da laser ben ağdayla alıyorum ve çok memnunum ilk başta aldığımda baya ağrımıştı ama alıştım

Meleklerinruyasi valla hangi ildesiniz bilmşyorum ama bulunduğum il de gittiğim lazer merkezi genital 18 tl yapmış maddiyat el vermeyecek bi rakam değil bence:) ben 2014te gitmiştim hala çıkmıyor çok memnunum

i2029 lazer de çok acıtıyor ve hormonlara falan bir az kötü etkisi oluyor o yüzden pek özel bölgeme yaklaştırmak da istemiyorm