Aysemlsema Cemrerana kesinlikle katılıyorum size Bende 2 yıl nişanlı kaldım eşimle. Ve düğüne kadar sabretti eşim. Düğünden sonra oldu hersey. Iyikide oyle olmuş eşim hep der sen çok ozelsin iyiki benimsin ve beni çok mutlu ediyor. Gercekten ulaşılmaz olunca daha değerli olunuyor.
papatya_ deleted_4033 yalan soyledigim için vicdan azabı çekiyorum ama eşim öyle anlamaz mecbur kaldim yani başkasıyla oldum sanar başkasıyla oldum doğru eski sevgilimle 3 4 kez olmuştu ama kan gelseydi onunlayken gelirdi napiyim ama 😕
papatya02 Bilinmeyennumara sana göre namusun bacak aran mı ? Namus ne demek ya neden bu kadar dar bakıyosun ?
Leondarling i2029 bekaret kaybedilmez, patlamaz, yırtılmaz, anlayın artık yahu, bi beyninizi geliştirin kaybedilen bir şey yok ortada!!!! İkiyüzlü sapık ahlak anlayışınızı…..
Ohno i2029 eşimi okadar çok seviyorum diye gel dediğine uça uça gitmiştim, böyle birşey olacağını düşünemedim olsa da nolcak ki aşığım diyip geçmiştim ayrıldığımızda çok pişman olmuştum sonra bir şekilde barıştık ve ani kararla evlendik şöyle ki bazen pişmanlık yaşıyorum yüzüme vurduğu oluyor çoğu kez. Ama şu konuya açıklık getirmek isterim ki; bekaret yani hymen kızlık zarı enfeksiyondan korunmak için var tam bir işlevi de yok sadece ilk cinsel birleşmede yırtılıyo. Niye anlattım ya ben gidim de trip atayım sürekli yüzüme vurduğu için 😠
Bilinmeyennumara @papatya02 tabiki namus bacak arasinda oyle olmasa o zaman her gelen gecenle yatip kalkalim nasilsa namus bacak arasinda degil diye. Madem oyle nedrn Allah evlenmeyi emretti? Zinalar olmasin diye degil mi ? Peki neden ?
papatya02 Bilinmeyennumara bizimki namusda erkeklerin ki ne peki evlenene kadar önlerne gelenle birlikte oluyolar neden kadına mahsus oluyor ?
Kimseekimm O değilde evlenmeden önce heyecanlı geliyor dokununca bile bi tuhaf oluyordun birlikte olmayı merak ediyorsun evlendikten sonra o büyü neden bozuluyor yada bozuldu 🙄🙄🤔
edaa1 i2029 evlenmeden önce oldu eşim bana çok aşıktı hiç çok olsun istedi çok seviştik en son benim ol dedi sana bağlanmak istiyorum dedi ve kendimi ona bıraktım 😍 kan gelince bacaklarım titredi şuan evliyiz erkegimle ☺️😂
Den_1 papatya02 papatya02 peki namus nerdedir anlata bilirmisiniz? Tabikide doğru yoldan para kazanmak insanları kandırmamak sadakatli olmakta namuslu dur ben kimsenin hayatına karışmam herkes istediği gibi yaşayıp hesabını Allaha vercek ama gelip bacak arasında değil diyemezsiniz ne yani bir kız 2 ayda bir yeni biriyle olsun sürekli sevgili değiştirsin erkeklerin eğleneceği kız olsun namuslumudur? Ya hamile kalırsa babası onu yüz üstü bırakırsa yada kimden olduğunu bilmiyorsa neler gelecek başına insanları böyle şeylere gazlamayın Rabbim senin yanında olmuş yanlışını göstermemiş ben yaptım siz yapmayın demek yerine Gazlıyorsunuz Ve belki başkası sizin kadar şanslı olmaya bilir .kesinlikle erkekte benim için aynıdır mesela ben geçmişinde ilişki yaşayan biriyle asla olmazdım Zinanın kızı erkeği yoktur ikisinede haram ikisininde cezası aynıdır.o günahı ve cezasını göze alıp yapıyorsanız en azından emin olduğunuz kişiyle olsun ama bence YAPMAYIN!!!!
Bilinmeyennumara @papatya02 her erkek icin gecerli degil benim esimin hem ben onun ilk iyim hemde o benim ilkim 🙂 tercih ve mantik insanin elindedir ben kendim nasilsam oyle insani tercih ettim.
Bilinmeyennumara @Den_1 sizi ayakta alkisliyorumm. Ne guzel konusmussunuz. Yapmislar bi hata neyse diyeli m daha bide insanlara normalmis gibi asilayip burda bekar kizlara ornek oluyorlar. Herkes kendileri gibi olsun istiyorlar.