Nefedukaa Bendede aynısı oluyor gusülden sonra peçete koyuyorum mecbur sabah ayağa kalkar kalkmaz akmaya başlıyor🤦🏼♀️ Araştırmıştım alınmasına gerek yok yazıyordu sorduğum sorulardan da aynı cevabı aldım 🤷🏼♀️
Muzlumilk Nefedukaa ayy inşallah dediğin gibidir canım valla fenaşıklar geliyor önceki günün akıntısı dur durak bilmiyor
Muzlumilk Nefedukaa işte ben bebek den kahvaltı ya bile fırsat bulamıyorum ki bazen ondan çok sıkıntı oluyor
171220 Muzlumilk canım bi hocadan dinlemistim iliskiden sonra tuvaletinizi yapın sonra banyoya girip gusül abdesti alın ki ordaki bütün herşey akip gitsin diyo gerçektende öyle ben öyle yapıyorum bidaha gelmiyo
Survivor12 171220 aynen çok dogru söyledin Bende öyle yapıyorum mutlaka tuvalet ihtiyacımı karşılıyorum sonra duş alıyorum
Muzlumilk 171220 öyle de yapıyorum canım hatta bazen kızım derin uyuduğunda yarım saat sonra falan duşa girmeye çalışıyorum tuvaletimi yapıp öyle duş alıyorum ama yine aynı
Bilinmeyennumara Dusa hemen girmeyin biraz bekleyin lavaboya gidin ayakta gezinin biraz sonra dusa girin sabah tekrar oluyorsa birdaha abdest almaniz gerekir fakat surekli devam ederse gerekmez kaza ya girer.
Merve3434 İlişkiden sonra gusül abdesti aldıysanız tekrar meni dahi gelse tekrar abdest almanız gerekmez
ZRaporu Muzlumilk ben bunu araştırmıştım abdestten sonra gelen erkek menisi abdesti bozmuyor. Dinimiz kolaylık dinidir💐