Nesrinn25 az çok yorumlardan ve sizin tavrınızdan çıkardığım sonuç şu eşiniz yanlış kişiyle evlenmiş sonuçta siz o çocuğun varlığını bilerek birşeyleri göz önünde bulundurmanız gerekirdi .. o çocuk için üzgünüm şu an resmen üvey anne modundadasınız eşinizde bunu anlamış olacakki bir çocuk daha istemiyor sizden ricam eminim kulak ardı edeceksiniz ama o çocuğuda kendi kanınızdan gibi sahiplenin dışlamayın bunun birde öteki tarafı var bir dakikamızın bile garantisi yok belki size Allah korusun bişey olacakta eşiniz başka biriyle evlenirse ve sizin öz evladınıza gelen kadın sizin düşündüğünüz gibi yaparsa nasıl hissedersiniz bunu düşünüp empati yapın sadece ..

Bence iki tarafta kendine göre haklı, Sen çocuk istemekte, Eşinde ilk çocuğunu düşünmekte. Ama şunu bil canım senin çocuğunun annesi babası yanında ama o çocuğun ayrı ve anne baba ayrılığı gerçekten zor bir durum yaşamayan bilemez. Eşininde piskolojisi bozulmaması amacıyla o çocuğa düşmesi gayet normal bence 2 çocuğuda eşit seviyordur ama tabi o çocuğu daha ilgi gösteriyordur çünkü annesiyle ayrı olduğu için. Ama eşinin sana böyle davranmasıda hata sonuçta bir terazi olmalı ortada eşin bu durumu güzel idare edebilmesi lazım .

Nesrinn25 diğer çocuğa miras az gider diye korkuyor ne demek ya bu bencillik ama bile bile evlendn o çocuğundan ayrı ona düşkün değilde onu daha çok özlüyor diye dusunecegine küçücük çocuğu mu kıskanıyorsun

Nesrinn25 eğer güzel bir ilişki kurmuş olsaydınız dediklerinizi yapabilirdiniz.

Nesrinn25 yani benim bir çocuğum var ve bana yeter diyorum ikimizin de ilk çocuğu bu zamanda bir çocuk yeterli diye düşünüyorum ve önceden bir çocuğunuz dqhq var 2 tane çocuğunuz var tamam o çocuk senin değil belki ama önceden bunu bilerek evlendiniz zaman ne gösterir bilinmez ilerde belki olur bu arada sanane kaynanandan gorumcenden gitme oraya sana kötülük yapıyorlarsa.amq en güzeli kendi çocuğun gibi kabbullenmen böyle olursa daha mutlu olursun farzet ki o senin çocuğun kizdiginda kizarsan guldurdugunde de mutlu olur biri birşey dese o benim çocuğum ben bakıyorum siz karışmayın bakamiyorsam siz bakın diyin

Nesrinn25 esinizin bir cocugu oldugunu bilerek evlenmisdiniz neden onuda sahiplenmiyorsuniz, birisi sordugunda iki evladim var diyemiyorsun? Bebegin kucukmus biyuduginde tekrar dusunursunuz ve esinin saglik sorunu varmis. Ona odaklansan

Bonibon babalar bir anneler ayrı olunca öz kardeş oluyor anne bir baba ayrı olunca üvey oluyor