Paslai Kizlar botox yaptiriyprum sacima kuafor 3 sat beklesin dedi oyle duzestirecek mis sacimi dogrumu bukadar bekletiliyor mu
gollum Paslai Kullandığı keratin markasına bağlı olabilir tam bilmiyorum canım. Benim saçıma yaptirdigim zaman hep 1 saat bekletiyor kuaförüm
Mavisim20 Paslai keratin duzlestirici yaptirdim brezilya fonude diyolar sanirim. 1 saat beklettim snra saci kuruttu. 3 defada duzlestirici ile duzlestirdi. Sonra yikadı ve kuruttu dumduz suan saclarim 2 hafta oldu yaptiralı
Momm2260 Paslai yok ya ne üç sati bır satt bıle yetıyor. Iyce. Saca masaj yapıyor sonra kremli saca maşa yapıyor
Selinnnn ben gecen yil keratin yaptirdigim zaman yaklasik yarim saat 45 dk bekletmisti ilaci 3 saat neymis
Paslai Selinnnn nebiliyim ama ben yinede 3 sat bekletmedim 2 sat filan fon cekti sonra ama sanki yandi gibi geldi sacim bana olabilir mi
Selinnnn Paslai saciniza cok islem yapildigi icin belki size öyle geliyordur ama olabilir. normalde cok hafifler sac bakimdan sonra
papatya02 Paslai keratin saçı yakmaz ne kadar çok kalsa saç o kadar çeker keratin boya gibi. Bisey değil saçın içinde olan bir vitamin
Paslai Simdi okudum da keratin saca bakim yapmiyormus aslinda sandigimizdan daha cok yipradiyomus gercek mi
Paslai Mavisim20 benim cok yiprandigi icin botox onerdi onu yaptirdim ama sanki yandi gibi geliyor bana