Dolunayy merakli33 bunun için doktorum bana bir hap vermişti 1 ay ilişki yasaktı adını hatırlamıyorum ilacın o ilacı kullandım bitti ve sonra hamile kaldım 8 ay boyunca olmamıştı
krizantem merakli33 günlük yapıyosun bunuda 25 gün yapıp 7 gün ara veriyosun. inciri soğuk suda yıka ortadan ikiye böl. 7 8 tane incir. kaynayan suya at. 7 8 dk kaynat. ılıyınca süz yemeklerden önce iç. yinede internete yaz daha açıklayıcı orda
Hemsiremom merakli33 soğan suyu ve preeseed diye Bi jel var onunrtkisi oldumu bilmiyorum ama hamile kalmaya yardımcı olan bir jel
Paslai Kizlar bana da birsey onerirmisiniz ben 6 ay once operasiyon oldum ve tek yumurtaligim ve tupum alindi suan tek yumurtalik ile yim bir sorun yok dedi doktor kalirsin diyorlar ama olmuyor
Ayisigi_012 i2029 hayır canım 😂 yani onun içinde işe yarıyor ama hamile kalmak için başka birşey bilmem çok kişiden duydum deneyip 2. Ay hamile kalan
Ozlemayaz merakli33 benim 2 sene olmamisti cocugum.heo tedavi gordum sonuc husrandi.en son rahim filmi cektirdim 3 ay sonra hamele kaldim.sol tüpüm tikaliymis