Hemsiremom merakli33 soğan suyu ve preeseed diye Bi jel var onunrtkisi oldumu bilmiyorum ama hamile kalmaya yardımcı olan bir jel
Paslai Kizlar bana da birsey onerirmisiniz ben 6 ay once operasiyon oldum ve tek yumurtaligim ve tupum alindi suan tek yumurtalik ile yim bir sorun yok dedi doktor kalirsin diyorlar ama olmuyor
Ayisigi_012 i2029 hayır canım 😂 yani onun içinde işe yarıyor ama hamile kalmak için başka birşey bilmem çok kişiden duydum deneyip 2. Ay hamile kalan
Ozlemayaz merakli33 benim 2 sene olmamisti cocugum.heo tedavi gordum sonuc husrandi.en son rahim filmi cektirdim 3 ay sonra hamele kaldim.sol tüpüm tikaliymis
Barlas10 Öncelikle hiçbir sorununuz yoksa yumurtlama günlerinizden emin olun kaçırıyor olabilirsiniz. Mesela benim bu takvimle uyuşmuyor daha geç yumurtlamam oluyormuş doktorda öğrendim
Savasedefff Barlas10 adetiniz düzenlimidir peki mesela burda şu gün adet olacaksın dediğinde o gün oluyomusunuz
Kirmizisarap merakli33 folik asit başladınız mı? Sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek için çok önemli.
merakli33 Kirmizisarap Demir düşük çıktı bir hap yazdı aile hekimim içinde folik asitte var dedi onu kullanıyorum yeni başladım😊
Ozlemayaz merakli33 bende cok korkuyoordum anestezi ile cektirmek istedim fakat filmi ceken doktor o kadar iyi bir kadindi ki konusarak beni ikna etti ve 10 dak bile surmedi cekim.korkulacak bisey yokmus zaten.ilaci verirken adet agriis gibi bir agri geliyor hemen geciyor