Kizlr 2 sene oldu dogum yapali hafif sezeryan gibegim var ve cok rqhatwiz ediyor beni nasil gecer biliyormusunuz nasil erite bilirim birde catlak kremi onerimisjniz

Prensannesi3
    Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş bende çatlak konusundan muzdaribim 🤷🏻‍♀️ Bakalım belki cevaplar gelir

Nietzsche, başlığı Sezaryen göbeği olarak değiştirdi.

Prensannesi3 göbek erimesi icin korse bok yürüyüş ve spor şart ötesi zor 😅 catlak içinde liarac diye bi yag var biraz pahali ama iyi diyorlar bide ben yaptigim network isinden bi yag krem aldım catlaklar icin suan onu kullanıyorum duzenli kullanim sart ama 2 cocukla duzenli zor tabi 😅

Prensannesi3 daha yeni başladım ama kullananlar guzel sonuçlar almis evet tamamen gitmez zaten ama azalması bile yeter 🙈

Prensannesi3 benim göbeğim kalmadı da doğumdan sonra hemen spor yürüyüsle verdim ama çokça çatlağım vardı çok zayıf hamile kalıp aniden 34 kilo biden alınca Allahtan hepsi gitti 🤣 çatlak içinde mucize bi krem bu bak kesinlikle öneririm clarins body partner crem trendyoldan aldım mükemmel 👏

Cemrerana 😂 ahh ah bende oyle 47 ile hamile kalip 75 ile dogum yaptim ve krem kullanmadim hamile oldugumda tuylenme yapiyor diye ama keske kullansaydim deneyecegim insallah azalir

Prensannesi3 aynı ben yaaa bende 49/50 falan o civarda kaldım bu kremi günde iki defa sürdüm bi sabah bide gece yatmadan

Cemrerana çatlaklarını geçirdi mi krem acaba çünkü kremler geçiremez diyorlarda

Prensannesi3 huncalifenin kafeinli puruzsuzlestirci kremi ve yagini kullanıyorum almak istersen yardımcı olurum canim