Shnsibel Kızlar toplaşın 😂 Eşim telefonunda watsap ve ınstagramına yüz tanıma şifresi koymuş yeni farkettim ben ınstagramını nasıl ele geçirebilirim yani mesajlarına falan nasıl bakabilirim bilgisi olan var mı ??? Yardım ediiinnn
Deleted4 Shnsibel eşinin yüzünü kendi teline çek,sonra kendi telini eşinin teline göster açılır 😂😂😂😂 Şaka yaptım bilmiyorum ben😂
Rouge Shnsibel bilemedim ne yapılır güvenmiyo biseylerin oldugunu düsünüyosan al telefonu eline onun yanında açtır kilidi bak izin vermiyosa evet bisey vardır üstele kız bisey yoksa acsın konus kilit de neymiş de baska böyle gizliden bakılcak sey degil bu ben olsam bu sekilde yaparım acmazsa direk surat😂
Visnelibrownie Deleted4 güzel fikişmiş valla helal 😂 ama tek problem şu ki bildiğim kadarıyla yüz tanıma olayında kamera göz bebeğini tarıyormuş diye duymuştum (doğru veya yanlış emin değilim) ama seninkinde iyi fikirmiş aklımızda bulunsun 😂🤪🤣
Shnsibel Rouge Açıkcası böyle şifre koyduğunu görünce şüphelendim sordum öylesine koydum yoksa ne olacak dedi açıp göstermedi bende gizli bakmak istiyorum
Kimsemkimimyaw Shnsibel esinizle araniz nasl bilmem ama ben olsam savaş çıkardi kesinlikle evlilikte gizli sakli olamaz 🐒
Cemrerana Shnsibel sen şifreyi çözmektense eşinin neden böyle birşey yaptığını çözmeye çalışsan sanırım sorunda çözülmüş olacak benim eşim asla yapamaz böyle bişey o telefonu klozetin derinliklerinde bulur sonra 🙄 yapmadığım şey değil ..
Visnelibrownie Cemrerana bende öyle biliyorum canım bizim gibi akıllılar böyle bişey yapar diye adamlar ona kadar düşünmüştür muhakkak
gollum Shnsibel Neyi saklıyor acaba devlet sırrını mi? Bana göre değil valla o tarz şeyler. Ağzından gir burnundan çok mecbur verecek.