Ecenaz Kocamı çıldırtmak istiyorum hanımlar acayip fikirlerle gelin çok hoşuna gidiyor bu tarz seyler onu zevkten çıldırtmak istiyorum
Ecenaz ZRaporu onu bende yapıyorum 😂 baya çıldırıyor sonra üzerine atlıyorum gözlerinin içine bakıp yanağını seviyorum bir bakmışım altındayım 😂 benimki akrep burcu baya azgın 😂
Dolunayy Ecenaz E çıldırtmak için exstra birşey yapmana gerek yokmuş senin ki çıldırmaya hazır ve nazır 😅
Ecenaz hayatbumu benimki dantelli sevmiyor saten ve deri hastası 😂 annemin yanına gittim 3 günlüğüne 2 tane saten sexy gecelik 2 tane sexy deri elbise bir tane de deri motorcu tulumlarından almış bir geldim ben şok eve girmemle yatağa atması bir oldu 😂 😂
Gecemavisi Ecenaz nerden geliyo bu iştah ya valla biraz bana da verin 🤣 ikinci haftasına girecez tık yok hala
Ecenaz Gujkhkkn yatakta kelepçe için uygun yer yoktu ama biz yine de Bi çaresini bulup yapmıştık ayy Bi kere de açamadım kelepçeyi rezil oluyorduk az daha arkadaşından başka anahtar istedi valla rezillik tavsiye etmiyorum hiç güven olmuyor kelepçeye 😂😂
Ecenaz Dolunayy ben değişiklik istiyorum birazda. Onu çıldırtınca daha istekli oluyor kendinden geçiyor daha gğxle oluyor 😂 çocuktan önce uykumdan uyanırdım sabah sabah öyle uyandırırdı 😂 bazen gece 4 5 gibi 😂 😂 tam deli benimki 😂