Arkadaşlar ikinci yada üçüncü evlilik de cinselliğe her girdiğinizde kocanız bir önce ki kocanızla yaptığınız cinselliği yüzünüze vuruyor mu :😊

hayatbumu oyle bir kocam olcak üstelik ikinci kez evlenmişim o gelip geçmişimi yüzüme vurcak varya bende onun yüzüne bi çarpardım bide duvar carpardı o ne öyle özgüvensiz adam o zaman evlenmeseydi geçmişime takılacaksa böyle biseye izin vermezdim hicbir kadın da vermesin

Rouge ama senin gibi dişli olmayabilir her kadın kimisi saf mulayimdir saflığından yararlanıp o soruları yöneltebilir

hayatbumu öyle bisey olmaması gerekiyor yani yüzüne vuracaksa niye evlenmiş ki erkeğin de 2.evliligiyse kadında onun yüzüne vursun o zaman herşeyi kadına dayamaya ne meraklı bu erkekler

hayatbumu bu nasıl bi soru Allah aşkına geçmişi devamlı yüze vuracak n biriyle yaşanılmaz bide cinsellik yaşarken öyle birileri varsa demek ki kendilerine güvenleri yok

hayatbumu Bende ona sorardım madem bu kadar sığ kafalıydın neden bakire biriyle evlenmedin diye. Bide ilişkiden sonra böyle birşeyi yüze vurması da ayrı iğrenç .

hayatbumu böyle dişi olmayan kadınlar hep dert ceker canım haksız yere biten bitmiş yeni sayfa acılmıs ne demek eskide kalmak yani insan haklıysa haklıdır saf dişli mülayımlikle alakası yok gecmişi geçmişte bırakmadan gelecek olmaz bitmiş gitmiş evlilik ya kendine yapılan haksızlığa saf sessiz sakinim diye boyun egdikce böyle sorular da gelir yüzünüde vururlar yani öyle olmayın zor degil yanlıs yanlıştır söyleyebilin niye evleniyor o zaman böyle yapacaksa saf olalım temiz olalım sakin sessiz olalım ama azıcık da dilimiz olsun yoksa işimiz var valla

Rouge valla haklısın kimseye saf iyi niyetli olmaya geliniyor ezmeye çalışıyorlar öyle oldukca

hayatbumu kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez eğer problem edecekse zaten daha önce evlenmemiş biriyle evlensin.

hayatbumu çok saçma bir soru, sonuçta eski eşinlede evliydin. Boş boş yatacak halin yok ya yatakta😂😂.

hayatbumu bu ne saçma sorudur ya eski kocasıyla olan geçmişi kim niye vursun yüzüne. Bugünde ikinci evlilikte mutlu musunuz diye sormuşsun ama daha ilk evliliğim diyorsun. Boşanıp başkasıyla mı evlenmeyi düşünüyorsun anlamadım bu sorular peşpeşe ilginç

hayatbumu allaha şükür oyle birseyi yok yani eskiye dair bsy acmaz acamazda