Slm kızlar şimdi kışı geride bırakıyoruz ve bahardayız sonra yaz.. yaz gelince güneş bütün gün gökyüzündeyken hayaller tavan yapar, imkanlı imkansız bir sürü hayal kurarım. Mesela imkanım ve zamanım olsa bir günde dünyanın öbür ucuna gitmek isterim. Nerde ne var herşeyi görmek.. Bazende bir kenarda kafa dinlemeye ihtiyaç duyarım. Bazende imkansız ne varsa hepsini isterim . Kışın da tam tersi hep evde olmak isterim daha uyumluyumdur.. Sanki yazın o kavurucu güneşi bir kaç gün öylece kalacak gibi ne yapsam nereye gitsem diye düşünüyorum.. Bazen de yapamadıklarım için pişmanlık duyduğum da oluyor. En çılgınlığı da ne biliyor musunuz hayatım hakkında keskin kararlar vermek düşüncesi ve bunu hiç sevmiyorum ne kadar istesemde kendimi durdurmak için otur oturduğun yerde diye kendi kendimi frenlemeye çalışıyorum.. Bazen de hiçbirşeyden memnun olamıyorum sonra kendime kızıyorum neden hiçbirşeyden memnun olmuyorsun diye. Aslında kafam hiçbirşeyi kaldırmıyor. Sevmediğim bir huyum daha hem de hiç sevmiyorum herşeyden çok çabuk sıkılıyorum. Mesela evleneli bir yıl olacak görücü usulu evlendim ailem de biraz baskı yaptı belki severim dedim evlendim hala sevemedim bana karşı mesafeli duruyor hep ben yanaşınca da bir yere kadar, evlilikten de sıkıldım. Ama tabiki de ayrılmayı düşünmüyorum 2. Evlilik olunca mezara kadar gitsin istiyorum.. o değil de siz be durumdasınız hadi dertleşelim.. çok uzun oldu k.bakmayın