Şimdi size belki sacma gelebilir sorum ama bilemediğimden size sormak istedim kuduruk kocamı durduramıyorum bende akıntı var ama iltihapli ilac kullanmaya basladim dünden beri iliskiye girsek sizce bi sorun olur mu
Enfeksiyonluyken ilişkiye girmek
SONSUZLUKKK olmaz bence esin once bi duş alsn arti doktorun bisey olsa belirtirdi heralde şu kdar zaman iliski yasak vb diye 🌸
Kimsemkimimyaw evet doktor bisi demedi cok sağol yorumun icin canimm 🙏🥰
SONSUZLUKKK ilişki yaşarsanız hem senin iyileşmen geç olur hem eşinede bulaşabilir eşine bulaştı zaman sen hastalığı atlatsan bile yine rahatsızlanabilirsn
Balponcik o zaman doktorun demesi gerekmezmiydi peki hani uyarirlarya baştan böyle şeyleri
SONSUZLUKKK ruca ederim siz yinede temiz ve dikkatli olmaya calsn😊
SONSUZLUKKK doktor demeyebilir
benimde enfeksiyonum oldu ama doktor uyarmadı bende iyi olana kadar ilişki yaşamadık tabi yinede siz bilirsiniz
Bende enfeksiyonluysan ilaç kullanırken ilişki yaşanmaz, ama illa ben yaşıycam diyorsanızda prezervatif kullanılması uygun diye biliyorum tabi en iyisi doktor bilir
SONSUZLUKKK devlet hastaneleri önemsemiyor bunu.. kesinlikle ilişki önerilmez hem şikayetlerin artar hem eşine dahi bulaşabilir
SONSUZLUKKK bısey olmuyor cnm hem buz kadınlar çok sık enfeksiyon kapıyoruz. Her enfeksiyon kaptığımızda keşke girmeseydik oha o
Nefedukaa bu aklima gelmemisti hic cok sagol canim
Gujkhkkn bencede haklısınız
deleted77 prezervatifle olsa bi sorun olmaz herhalde
Balponcik bu doktorlar neden demezki böyle biseyi anlayamıyorum yani insan bastan uyarır bilgilendirir insan napcagini bilmiyor doktorada sormayı unutmusum
SONSUZLUKKK senin için sorun olur ama yinede sen bilirsin ..
SONSUZLUKKK ilaç kullanıyorsan girmemelisin
Yani enfeksiyonluyken insan bişeyde anlamiyo ki insanin cani yaniyo ama siz bilirsiniz tabi fitil fln başlandiği zaman 7 gün ilişki olmuyo diye biliyorum sma diğer yürlü ağizdan kullsniyosaniz ilaçi sıkıntı olmayabilir