propofol buket2020 42.gün denedik cok canım acımıştı. (normal doğum) 15 gün ara verdik sonra tekrar denediğimizde oldu. Genişleme yok
Panda buket2020 45ci günümde girdik ilişkiye ilk önce biraz acıdı o acımada dikişim vardı o yüzden. 2gün üst üste ilişkiye girdik sonra yapınca acımadı zevk almağa başladım.Genişleme olmadı aksine dardı.
Minnos_34 buket2020 tam 40ıncı günümde girmiştik bi sorun yaşamadım genişleme yok hala ilk günkü gibi 😂😂
Sahsay11 Gün girdik kuruluktan dolayı biraz acıdı ancak odaklanırsan acı macı kalmıyor😃 genişleme yok aynı devam
Lentlily Selenay59 ay kanaman fln olmadimi bende sezeryan oldum 40 ım cıktığı gün yaptık cok kanamam oldu cok korkmuştum heralde içim iyileşmedi ondan kanadi dedm kendi kendime
uzmanprf Bilinmeyennumara @moongoddess Tek öğün beslenmeye geçtim canım ne isterse doya doya yiyorum hiç ayırt etmeden ekmek olarak kepek yada tam buğday kullanıyorum kendim yaptırıyorum market yada fırından almıyorum tatlı ile zaten hiç aram yok protein barlardan kullanıyorum kahve yanına iyi gidiyor, ama yemek konusunda hiçbir şeyi eksiltmeden ayırt etmeden düşünmeden yiyorum 6′dan sonra kesinlikle katı yiyecek tüketmiyorum iki ay oldu bu rutine geçeli ve 16 kg vermişim fark etmeden ☺️
Ziyangil 40.gün. Acıdan tekme atmıştım, yazık adamcağız uçtu. 2 gün sonra denedik, ağlamıştım. Sonra geçti.🤭