Kumralim Kizlar bi bakarmisinz ben ikinci cocugu düşünüyorum ama aranizda arka arkaya olan varmi yani suanlik oglum 11 aylik emiyor merak ettillerim sutten kesilirmi kesilmezmi emermi emmese ne yedirmem gerek surekli istermi emme böyle yasayan varmi aceba
deleted77 Kumralim gebe kalıp bebeğini emzirmeye devam edebilirsin doymazsa formül mama ile destekleyebilirsin
Prensesinannesi Kumralim ikinci cocuk istiyorsan sutden kesmelisin bebeyini zehirleye bilirsin cocugunu sutundeki vitaminler bebeyine kecer karnindaki vitaminsiz olur
Unlucky Kumralim ben 9 aylıkken hamile kaldım 7 aya kadar emzirdim sonra zorlanmaya başladım öyle kestim
krizantem Kumralim benimde aklımdaki tek soru ya benimki de 10 buçuk aylık bu ay hamile olabilirim emzirebiliyon diye biliyorum ben doğuma kadar hatta doğumdan sonra ikisini birden de emzirebiliyomuşsun doktor da müsade ederse tabi. araştırdım ben ama nasıl olur bilmiyorum 🤷🏻♀️
Unlucky Prensesinannesi ne alakası var bu bilgiyi nereden duydunuz? Hiçbir doktor böyle bişey söylemiyor tandem emzirme bile destekleniyorken fikriniz çok saçma rica ediyorum kesin bilginiz olmayan konularda yorum yapmayın
deleted77 Prensesinannesi lütfen saçmalamayın cahilce eski kafa yorumlar yapmayın o nerden çıkmış Doğum yapıp iki bebeğinide emziren annelerimiz var .
Kumralim Prensesinannesi him anladim ama ben doktora danismistim bi ara yani kesme devam et demisti bana hapla ilacida bilmiuorum sormamistim
Kumralim Unlucky him yani sutte acima fln oldumu oyle diyorlar ama bilmiyorum yani emmez diyorlar aci gelince
deleted77 Unlucky daha 18 yaşında küçücük anne oluyorlar ama bilmedikleri bilgisizlikleri ile başkalınıda yanlışa yönlendiriyorlar çok yazık
Kumralim krizantem aynnn bende oyle biliyorum ama doktorla knusmustum emzirebilirsin sknti olmaz demisti yani sut acimasiymis vs olmaz dedi ama bilmiyorum
Unlucky deleted77 kesinlikle. Emin olunmayan bir konuda yapılan yorumları çok yanlış buluyorum belki onun yorumuyla post sahibi anne tedirgin olup bebeğini sütten kesecek. Bu vebal almaktir.
Kumralim deleted77 ewt bende doktorumdan oyle duymustum ama bazilari cocuklar emmek istemiyor diyorlar dogrumu bilmiyorum
Unlucky Kumralim hayır acıma falan olmadı emzirmeyi bıraktığın zaman süt birkaç gün birikince tuzlu olmaya başlıyor tadi. Emzirme devam ettikçe acı falan olmaz. Doktorunla birlikte karar vermen gerekir yine de bu konuya
krizantem Kumralim o acımadan değil hamilelik te 4 aylıktan sonra süt artık ilk süte dönüyomuş kolostrum deniyo. onun tadı süte göre değişik ve süt kadar çok olmadığı için çocuklar daha emmek istemeyebiliyomuş. ama o süt de çok yararlı bi süt.çocuk emmek isterse doğuma kadar emzirebiliyosun.
Prensesinannesi Unlucky olani soyluyorum Ben benim ablamdada oyleydi evdeki cogugunu emizdiriyordu karnindaki bebek kucuk kalmiwdi doktor soylediki vaktinde sutden kecicekdin bebeyini