Balponcik MademoiselleCoco bir sorun olabilir doktora gitmende fayda var ilişkide ağrı veya kanama tehlikeli
MademoiselleCoco Balponcik evet okudum internetten korkuyorum yani çocuğum olmaz diye 🥺 jinekologuma mail attım bekliyorum
MademoiselleCoco Tweetyy bilmiyorum canım korunmayalı beri agrılarım oluyo akıntı gibi şeyler ama o yumurtlama dönemi diye ama bu sefer başka
Balponcik MademoiselleCoco yok canım öyle korkma olabilir öyle ağrılar enfeksiyonda olabilir acıya dayanıklılığın fazla yoksada sana öyle geliyor olabilir
Hesap21 MademoiselleCoco aynen canım bende de bu aralar oluyor sol yumurtalık da ağrı sanki patlayacak gibi bu konu üzerinde hiç durmadım ama daha ilerisi olursa doktoruma başvuracağım 🤔🤔😐😐
Balponcik MademoiselleCoco hayırlısı olsun şansa genelde yumurtlama dönenlerinde rahatsızlanırız sen tedbiri elden bırakma kadın doğuma görün
Pepecura Merhabalr doktora gittinizmi acaba uzun süredir bende de aynı şikayetler var hala bulamadık neden oldugunu sorun neden olabilirmiş benim kantestim filende temiz çıktı
Mylove Bosaliyormusunuz belkide bosalmadiginiz için ağrı hissediyor olabilirsiniz birde bu yönden kendinizi takip edin