Koyluguzeli mantar veya enfeksiyon olabilir kaşıntı eşlik ediyorsa mantardır heemn doktora gitmelisin bir günde artıyor kaşıntı

Balponcik kasıntı yok ama bembeyaz kıvamlı ertesi gün hapı kullanmıstım acaba ondanmidır dedim bi yandan da korktum yani

i2029 yok cnm bende kanama olmadı ama böyle birseyle karsılastım korktum yani

Koyluguzeli yok ben daha olmadı adet söktürücü şeyler yiyom havuç maydonoz suyu inş gelir gerçi daha var 7 gün var daha

Tweetyy tesekkür ederim ertesi gün hapı böyle bir yan etki yapar mı bir bilginiz var mı acaba

i2029 canım bisey demek istemiyorum cünkü bi yandan bu panigini de anlamaya çalışıyorum heryerde yazıyosun hamile olduğundan korkuyorsun her önlemi aldıgın halde..
            bizde henüz evli değiliz vs diye anlıyorum gerçekten seni ..yazmicam dedim kendimi tutamadım cünkü yazık ediyosun kendine maydanoz suyu adetin geciktiginde veya düzensizse kendi tarihinde baktın gelmedi o zaman yapmalısın daha 14 gün varken içmeye basladın bir de bu kadar stres yapıyorsun üzülüyorum sana bedenine yazık ediyorsun belki zararı yoktur bu kadar cok ve erken içmenin bilmiyorum internette de insanlardan da duydugum kadarıyla en az adetten 3 gün once veya geciktigi takdirde içilmesi gerektigi yazıyor ama bu stresin zararlı olduğundan eminim.
            bilgilendirme amaclı

Rouge valla çok stres yapıyom🥲ama emin olmak istedim ondan hep yazıyorum buralara