Sadeceyorumcu Eşim yurt dışından geldi, ilk gece kocamı rahatlatamadan yarıda kestim kızlar çok yandı çünkü. Ama ikinci üçüncü gece efsoydu. Özlemişim🙈 2 hafta beraberiz herr gece istiyor. Acısını çıkarıyoruz geçen ayların👻
gollum Sadeceyorumcu Ay senin adına sevindim 🤭 dikkat et hamile falan kalmayasın 2 hafta sexden sonra 😂
Dolunayy Sadeceyorumcu Neden o kadar uzun süre ayrıydınız merak ettim. Sevindim bu arada senin adına 2 hafta sonra yine ayrılcaksınız anladığım kadarıyla hiç durma acısını çıkart 😂
Cemrerana Sadeceyorumcu ay ben şok 16 ay mı 🤣 benim kocam patlardı heralde reglide zor dayanıyor adam 😂
Sbn_1993 Sadeceyorumcu nerden biliyorsun masturbasyon yaptığını belki biri ile olmuşdur.biz kadınlar hep kendimizi kandıyoruz bir şeylerle
Sadeceyorumcu Dolunayy yurt dışında çalışıyor, bizde 2 aya temelli yerleşeceğiz Allah izin verirse. Pasaport işlerini halletmeye çalışıyoruz. Çıkarıyoruz vallahi, şimdi yeni yaptık 🙈
Sadeceyorumcu kucukpembebulut sorduğumda inkar etmedi tabi, geç boşaldığı için anladım. Bide geçmişini silmiş ee daha ne olsun 😄
BQuen Mickeymom Erkekler genelde uzun süre seks yapmayınca boşalmayınca ilk ilişkide çabuk boşalıyor. Ama mesela aynı gün 2. Seksi yaparsan ya da 1 hafta içinde sık sık seks yaparsan görürsun geç boşalır.
Sirius Sbn_1993 yokk artıkk yaa bu nasıl bir yargıdırr Allahh aşkınaa insana böyle şey söylenirmi size söylense hoşumuza gidermi. Hanım efendi de salak degil anlar her hal da kocasının naptınıgı şüpelenir bi bildigi var ki öyle söylüyor. İnsanları neden böyle kötü hiss etdiriyorsunuz.?! Bir az iradesi zayıf insan bu lafınızla evde kıyamet koparır güvenmez kocasına. Yapmayın böyle
Sbn_1993 Sirius komik olmayın ya 16 ay gitsin yurt dışına aldatmasın Alllah aşkına komik olmayın ya.Anca teselli versin kendine yarın başlık koyarsa eşim beni aldatıyo o zaman görüşürüz