Vajınal orgazmı dun ılk defa bu kadar cok hıssettım 😍😍 tek kelime ıle efsoooo bıseymıs👌🏼🔥😎 halen tadı damagımda 😂😂kilitoral ne bunun yanında dıyo ınsan 😂😂
Yandı geceler yandı🔥🔥😍😂
kucukpembebulut nasıl oldu hangi pozisyonda kız anlattt
kucukpembebulut sevindim adınıza sjsns 😂 darısı merak edenlerin başına
security burda yaşayan herkesin verdıgı klasik cevap olacak ama 😂 ben ustteyken oldu 😍 basta hıc umudum yoktu ama araya araya, deneye deneye bulduk 😂😂
Deleted5 amın 😁
kucukpembebulut üstteyken oturup kalkiyo musun yoksa ileri geri mi yapıyosun
Of ya galiba ömrüm boyunca tadamicam bu duyguyu 😂
kucukpembebulut Biraz sağ yap bi geri yap ileri al şimdi sola dön 😅 ahahahaha kız yol tarifi mi bu araya araya bulduk diyor 😂😂
minnosunannesi oturup kalk bol bol shdjdakhd 😂😂😂
Dolunayy napım anacım bu amac dogrultusunda cıktım yola 🤣🤣🤣
kucukpembebulut evkendiğimden beri vanijal oluyorum ya 🥲
kucukpembebulut bişey dicem yorulmuyo musunuz ya? Bende mi problem var acaba yapıyorum ama hemen yoruluyorum mecburen pozisyon değiştiriyoruz
kelebekk42 ne guzel ıste😍😂
Annesivekizi ya yorulacak kadar uzun surmedı aslında. Max bes dk belkı de daha az bı sure de oldu 😀
kucukpembebulut bacım bende o diğerini merak ediyorum töbe okşayarak olmuyorum ya 😂iyi bişeymi kötümü bilemiyorum
kelebekk42 zevki daha kısa onun vajinal daha güzel
kelebekk42 kimde ne eksıkse onu ıstıyo ıste bebegım 😂😂 bız kadınlar herzaman ki gıbı olmayanı elde etmeye calısıyoruz 😂
kucukpembebulut helall olsuuun 👌
kucukpembebulut
Off yaa kızlar gerçekten bende çok merak ediyorum şu duyguyu 🙊😂 4 sene oldu ama hiç o şekilde olmadı bende happy momdan geldim bende bilmediğim o kadar çok şey varmış ki sayenizde öğrendim özel hayatım genişledi 😂😂🤩🙈 ama şu işi de çözmem lazim