Nietzsche Visvit KirmiziOjeli Dolunayy @Kumral188 @Ummuzeynep kızlar taşı kullanmadan önce 15,20 dk ılık suda bekletin suyun içine az bişey duş jeli vs. Koyabilirisniz. Sizde baya buharlı bir duş alın derileriniz yumuşasın . Öyle kullanın en son çıkınca nemlendirici sürmeyi unutmayın🌸
Nietzsche Visvit yanlış hatırlamıyorsam ponza taşı iyi geliyor . Her duşta onunla masaj yapacaksın 🌸ünideyken bacaklarıma kullandım bebek gibi pürüzsüz yapıyordu
Ummuzeynep Nietzsche ben google-da ponza taşı yazdm dabanlarda ki çatak için kullanılan taş çıktı gerçekten o iyi geliyorum?😳
Kumral188 Nietzsche kesinlikle bende deneyeceğim bunu aynı şeyden şikayetçiyim bende peki ayaklardaki batıklara da iyi gelir mi acaba
Dolunayy Nietzsche Nerden bulabiliriz canım bende bugün farkettim üst bacaklarım da batık olmuş jiletle almıştım geçen 🤷♀️
Nietzsche Ummuzeynep evet tamda o taş . Duşta onu kullanmadan önce vücuduna dokun ,pütürleri hisset. Sonra duşun ortasında onu kullan ve farka bak😊
Nietzsche Kumral188 Dolunayy batıklarda da işe yarar kızlar cildiniz buhardan yumuşayınca kullanın. Aktarlarda bulabilirsiniz,internette de var . Ben gratisten almıştım galiba
Dolunayy Nietzsche https://hizliresim.com/XSo48b bu mu 🙄 e bundan bende var topuk taşı olarak kullanıyorum😄