SONSUZLUKKK küçükken kolay ama bu yaşlarda kötü oluyorlar malesef eski yontemleri sakin kullanma tatlim saç dolama yada salça sürme gibi

07_antalya 18 aylık artik biraktirmak istiyorum aşırı derecede meme bagimlisi artık bu yüzden ne gece uykusu uyuyor gündüzde durmadan memede durmak istiyo bu yüzden bıraktırmak istiyorum o yöntemleri bende yapmak istemiyorum ama cevredende anca öyle kolay bıraktırılır diyolar

SONSUZLUKKK benimki de cok düşkün ya ama emzircem az daha bakalim gece bizde aynı hep memedeyiz artik uyuşuyor🤣🤣bi cocuk doktoruna danış istersen ben oyle yaocam canım biraktirmak istedigim zaman

07_antalya doktoruna danıştım canım bana dediği artik bir buçuk yaşında biraktiradabilirsin sana kalmış bisi emzirsen tabi daha iyi olur dedi ama cok aşırı bağlıysa bazı çocukların sağlığı açısından erkende biraktirabilinir dedi

SONSUZLUKKK aman canım benmde bilgim yok ama o eski yöntemleri sakın kullanma . Çocukta travmaya sebep olursun .oyun oynayarak ilgisini dağıtmaya çalış ,emme süresini uzat . Sabırla bıraktırabilirsin bence

Nietzsche aynen bende öyle bıraktırmak icin ugrasicam gündüzleri bi sekilde oyalarim ama iste en zoru gece sabır taşı varmış duydunuz mu hic

SONSUZLUKKK ben oglumu 9 aylıkken memeden kesmek zorunda kalmiştim. Annem bana yakın oturuyordu. Sabah gözümü açar açmaz anneme gidiyordum. Akşama kadar ordaydım. Annem ilgileniyordu hep. Öyle böyle unuttu,zor oldu tabiki. Eger anneniz size yakinsa ona gidin. Anneniz oyalasın