• Cinsellik
  • Spiral bir bakın kızlar valla napcağımı şaşırdım.

Selam herkese. Ben kasım ayında spiral taktırdım bakır bu arada. Açıkcası takarken sormadılar da bakır mı hormonlu mu olsun diye neyse. Taktırdıpımdan beridie hem adet düzensizlikleri var hem de her ay adetim bitiyo zaten en az 10 gün sürüyo ay boyuda sürekli lekelenme oluyo bıktım vallahi. 2 ay sonra kontrole gitmiştim doktor çok iyi yerleştiğinü zaten ilk ay kaymazsa daha da kolay kolay kaymayacağını söyledi. Açıkcası arada bir tuvalete gidince bende parmağımla bakıyorum ipleri elime geliyo. İpleri elime gelmesine rağmen kaymış olabilir mi? Lütfen tecrübeli arkadaşlar yazın 😟 canım kocam sağolsun taktırdığımdan beridir bir kere geri çekilme bile yapmadı. 2 evladım vae hamile kalmak istemiyorrum. Yıllarca kendisi korundu prezervatifle bıktım korunmaktan bişey anlamıyorum falan diyodu. Bende hem o rahat etsin hemde benim kafam rahat etsin diye taktırsım ama lekelenmelwe beni ürkütüyo ne yalan söyliyim 🙄🙄

Pisssttiii spiral taktıran çok kişiden böyle duydum ben de çok istiyorum ama adetim çok düzenli ve zaten uzun sürüyo. Düzenin bozulsun istemiyorum bi de daha uzun sürecek ohooo. Galiba herkeste bu etki olmuyomuş ama bana yaramadı diye gidip çıkarttıran çok kişi duydum

Pisssttiii bende ocak ayında taktırdım . Vücudun alışma süresi var her vücut farklıdır . İlk defa bu ay 6 gün sürdü adetim normalde 10 ve daha fazla sürerdi. İplerini hiç kontrıl etmedim bi kaç kere sadece denedim elime gelmedi ama. Boşuna mı spiral taktırdık doya doya ilişki yaşamaj için yerindeyse korkma boşalsın içine

Parmaklarını içine kadar soktuğunda iplerin eline gelmesi normal canım yerinde olduğunu gösterir buna elle muayene deniliyor arada bir banyoda vs bakın diye. Bana hem doktor söyledi hem sosyal medyada takip ettiğim kadın doğumcu var o söyledi

Pisssttiii hormonlu olan herkese takılmıyor zaten o yüzden sormamış olabilirler. İpin elinize gelmesi yerinde olduğunu gösterir be boyunu uzun bırakmışlardır belki.

Annesivekizi bende çok düşündüm çıkarttırmayı ama eşim istemiyo 7 senedir kendi korundu gerçekten de bıktı korunmaktan çünkü geri çekilmeye bile izün vermiyodum ya tak onu ya da yanıma yaklaşma diyodum en son sen o zaman çaresinw bak bişey anlamıyom diyodu ve çokkkkk geç boşalıyodu yoruluyordu. O yüzden çıkarttırasım yok yani

sirinhatun benimde düşüncem öyle 7 yıldır kendi korunuyo prezervatif kullanıyodu boşalma sğresi bile çok uzundu birşey anlamıyodu hissetmiyodu kendide yoruluyodu bende. Şimdi herşey istediği gibi ve tam zevk anında çıkmak da istemiyo 🙄

Deleted5 neden imkansız olsun ki ipleri rahim dışına bırakıyolar ipi çıkarttırmak istediğinde de ipini çekip çıkatıyolar ayrıca adet yaklaştığında rahim aşşağı iner ve o zaman daha kolay ele gelir o ipler

Mlkdgn benim bildiğim çok fazla adet kanaması olanlara takılıyo ve benim adetim çok yoğun haddinden fazla yoğun pedler dayandıramam

Pisssttiii Ya yeni taktirdm bende 2 ay önce ama hiç de gelmedi elime eşimde hiç hissetmedi ilişki sırasında

Bende 3 sene spiralle korundum 15 günde bir adet oluyordum ve 3 senenin sonunda spiralle hamile kaldm 🤷 şuan 8 aylık kızım var. Oyuzden hiç güvenmiyorum spiralle artık