Happy kidsten buraya kaçan varmı ? Ulan cinsellik konusu koyuyorlar sorunca hesabımızı askıya alıyorlar kaçıp geldim Buralara kızçeler 😅😅
Happy kidsten kaçtım size😅😅
Dilekyaren çok var burda happy kidsli 😂 bende dahil 😂
Bilinmeyenlidenklem cano cinsellik başlığı var ama sorunca moderatörler hesabı askıya alıyorlar 😅😅wjaekdn
Dilekyaren e burda sorun sorunuzu 🤔
ben orayı burda gördüm girdim baktım ama sordukları konuştukları konular zaten ya kavga ya doktorlardan alınan tavsiyeler ben şahsım adına bebeklerimi aylık rutin kontrolleri aldığım eğitimler ve araştırmalarım ile gayette sağlıklı büyütüyorum kimsenin bilgisizce yorumlarına ihtiyacım yok 🤩
Dilekyaren şimdi orası genel olarak anne bebek sağlığı üzerine yani çoğu insan oraya o gözle bakıyor bu sefer açılan cinsellik postlarında da en basitinden öpüşmekten hoşlanmıyorum desen oha yuh bize ne deyip linç ederler 😂 en iyisi gir oku ve çık 😂
Dilekyaren hoşgeldin ,sor sorunu burda 😊bizim kızlar yardımcı olurlar hemen
Dilekyaren bende ordan geldim
Dilekyaren modlar bir şey yapmasa bile o kadar çok linç tayfa var ki insanı pişman ediyorlar happy mom daha beter biri gebelikte cinsellik sordu mu hemen 9 ay kendinizi tutun diyorlar.
Dilekyaren istediğini sor istediğini konuş burada linç yok edeni bertaraf ederiz . Burası özgür bir platform
Dilekyaren oo ayip ediyosun aylarca burdayiz 😂😂😂
DenizMehmetSnmez. Bende happy kidsliyim😂
Dilekyaren bende kacanlardanim buraya orda bebegimle ilgili soru soruyorum
Dilekyaren bende ordan kaçtım burası daha eğlenceli
Ve linç yok
Dilekyaren bende ordan kaçtım 😅
Dilekyaren bendeeee
Dilekyaren bende şimdi geldim😁
Dilekyaren bende ordan kaçtım😂
Dilekyaren Bende kaçtım bugün ahah😂🤣hello my frends