Merhaba kızlar son 3 aydır bebek denemesindeyim biliyorsunuzdur önceki postlarımda yazmıştım. Benim adetim düzensiz aslında döngüleri şöyle son 6 aylarda yani 34-26-33-29-29-30. Sizce doktora görünmem daha mı iyi yoksa kendiliğinden olur mu ? Moralım çok bozuluyor korkuyorum bir gün anne olamayacağım diye 🥺 başınıza geldi mi böyle bir durum ?

MademoiselleCoco doktorlar döngünün 35 ten sonrası tehlikeli diyor tabi sen bilirsin stres hormon değişikliği ilaç etkiler reglı bebek istiyorsn stres yapmaman lazım elinden geldiğince ben burda kaç tane post okudum o ay takmadım koşturmaktan bebek aklıma gelmedi yumurtlama günleri değerlendirmedm bile diyenlerde hamile kalmış kafandan atman lazım bebek olayını hatta strese girme diye ne zaman adet olacağına bakma

Balponcik evet bende sürekli öyle postlar okuyorum ama işte insan bir tedirgin oluyor sanki rabbim insallah hayırlısını verir 🥺🙏🏼

MademoiselleCoco benimde çok uzun süre olmadı canım aşırı yıprattım kendimi çok zor dönemlerden geçtim o yüzden takmamaya çalış dedim seni çok iyi anlıyorum Allahım en yakın zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻