Nefedukaa bence zaten bu tek taraflı olan bir şey değil karşılıklı uyum dinleme anlamaya çalışmayla ilgili..ya şöyle baştan anlatayım ilk hamilelik doğum falan 2 seneye yakın kastım ben orgazm hiç olamadım uykusuzluk bozulan vücut sarkıklıklar kendimi beğenmeme yorgunluk falan isteksizleştim yine düzenliydi ilişkimiz ama aşırı ateşli değildi..Ateş olmayınca eşimde sen beni sevmiyorsun artık istekli değilsine getirdi tartıştık benim ne dertlerim var sen ne diyon falan yukarda dediklerimi saydım ona da sonra beraber çözüm bulalım dedik..o da anladı beni bende onu anladım renk katmak için değişiklikler aradık o zamanlar burda okuyucuydum sadece çok şeylerde kaptım kendimiz de araştırıp bulduk rol yapma olayına girince de yabancı gibi muhabbetler dönünce daha önce konuşmadığımız şeyleri açık açık konuşmaya başladık gel zaman git zaman artık ben içimde bir şey kaldıysa lafını da vuruyorum..söylemeye çekindiğimiz şeyleri de açık açık söylüyoruz alınma gücenme de yok çoğu şeyin gırgırını yapıp geçiyoruz artık..bazen ateşli oluyor bazen komedi bazen araya gülme molası giriyor 😂