• Muhabbet
  • Evcil hayvan annesi olanlar 💃🏼🥳

Sizinde benim gibi minik dostlarınız varmı acaba isimleri neler 🥳 Benim üç tane çok sevdiğim köpişlerim var onlarsız bir hayatı düşünemiyorum 🥰

Benim şöyle 💃🏼
Ares - Labrador retriever çikolata rengi 6 yaş 🐶
Alice (Alis) Labrador retriever beyaz 6 yaş 🐶
Mila - golden retriever açık dore 6 yaş 🐶

deleted77 benim bir kedim var..Bombay kedisi diye geçiyor kömür karası bir prens adı liza. İyiki var şimdi oğlumla dip dibe uyuyorlar 🤩

BQuen yaaa benim gibi 😍 bizde hepbirlikte yaşıyoruz hepimiz çok mutluyuz bu durumdan 🥰

Benim de bir tane kedim var Eva prensesim 🐈 şimdi birde kızımız oldu 4 kişilik bir aile olduk❤️❤️

deleted77 evcil hayvanımız yok maalesef ama düşünüyoruz tabi beni az yoracak bir hayvan istiyorum. Muhabbet kuşu ya da balık gibi. Muhtemelen muhabbet kuşu alabiliriz 😌

ZRaporu çok severim evde hayvanları güzel düşünmüşsün 🥰 benim kuş fobim var uçan hayvanlardan korkuyorum 🙈

deleted77 Benim de tekir cinsi kedim vardı ama hamileliğimde ondan bana mikrop bulaştığı için eşim sahiplendirdi yumuk du adı ay şuan aklıma geldi duygulandım 🥺

deleted77 Kedilerde toksoplazma oluyomuş dışkılarında ondan bulaşmış doktor kesinlikle aynı ortamda olmucaksın çok sakıncalı demişti göndermek zorunda kalmıştık ama çok özledim 🥺

Shnsibel duymuştum bunu evet çok üzücü olmuş canım ilerde bir gün yine kavuşursun belki 🙏🏻🙏🏻

deleted77. Çifleştirmişler 6 tane yavrusu olmuş duyunca ağladım ya içim bi şekil oldu gerçekten evcil hayvan bakmak beslemek başka oluyo 🥰

Shnsibel ya nasıl tatlı 😍 hemde çok başka 🥰 beni çok yadırgayan var o koca köpeklerle yaşıyorsun bebeklerin var diye ama evim müsait ve Cidden bana böyle konuşanlarla muhatabı kesiyorum 🙏🏻

Benimde bir oglum var 3yaşinda karyus Pitbull