Deleted5 Sbn_1993 Salı: masumlar apartmani Çarşamba: sadakatsiz Perşembe kısmetse camdaki kızı izlerim Cuma: Ramo Pazar: arıza 😂😂
Ceminannesi Pazartesi survivor salı masumlar apartmanı çarşamba sadakatsiz ve doğduğun ev kaderidir perşembe dizim yok cuma kırmızı oda cumartesi pazar survivor
Rumeysa Teşkilât uyanış büyük selçuklu Masumlar apartmanı sadakatsiz kırmızı oda Birde gönül dağı Ama uyanış ile gönül dağı favorim❣
olalala Sbn_1993 pazartesi yasak elma salı masumlar apartmanı Çarşamba masumiyet ve sadakatsiz arasında gidip geliyom Perşembe Çukurova ama bugün camdaki kız başlıcak onu izlicem cuma günü kırmızı oda cumartesi kardeşlerim pazar günü eşimle film izliyoz ve eşimle.hep berbaer izleriz bu dizileri çocukları uyurutuz berbaer izleriz çay eşliğinde kaçırmayız favorim yasak elma 💜
Kirmizisarap Sbn_1993 doctor who 🧡 2005ten beri favorim. Dünyada en uzun süren dizi. 1963te başlamış çünkü.
Alya34 Sbn_1993 pazartesi yasak elma salı masumlar apartmanı çarşamba sadakatsz ve masumiyt perşembe cukur ova ve camdaki kız cuma kırmızı oda cumartesi kardeşlerim pazar kefaret.. her akşam bir dizim var izleymdiklerimi kaydetip sonra izlyrm ama en sevdgim yasak elma ve sadakatsiz
Kirmizisarap Ariel22 Supernatural,outlander, doctor who, Vikings,the flash,the legend of tomorrow,orphan black,THE 100 SON FAVORİM sonu yok galiba çok var 🙈
BuseveMinigi Sbn_1993 kırmızı oda 😢 çok ağlıyorum ama vazgeçemiyorum 😢 bu aralar masumiyete de sardım 😬
Bookworm Kirmizisarap Supernatural’ı önceden izliyordum, son sezonu bitirmedim ama çok sıkıldım sonlara doğru. Doktor who matt Smith’ten sonra izlemedim. Orphan Black güzeldi 👍