Kis_masali acayip renkli cinsel hayatınız varmış😂 hiç aklıma gelmezdi gerçekten ama denicem🥳
Sallayan varmıdır yoksa hepsi doğrumudur ?
Dilekyaren vallahi eşiniz nerde yaşıyor merak ettim 😂 ama görmediği çok belli yada sizi salakmı sanıyor 🤔 ortam hazırlamak zaten önemsemek demek ha onun için kendini tatmin etmek adına kadını önemsemeden sok çıkar işi bittiye getiriyorsa onun ayıbı bence kanmamalısın bu dediklerine… Uzun bir sevişme masajlar yağlar farklı farklı şeyler yapılırsa gayette uzun sürüyor şahsen benim eşim çok önemser bu konuları en ince detayına kadar kendisi düşünür böylede olmalı zaten 👌
Dilekyaren popo olayı yok ama izin versem eşim onu da yapacak 🙈 Ama ön tarafimla baya bir oynar diliyle yalar tutar resmen
Dilekyaren hahah 4 saat yapan kadın varsa helal olsun uyuşmuyormu benim ikinci simde uyuşuyor artık hissetmiyorum
Merveveysldrk bizde aynıyız 5 dakika ve o rahatlıyor bitti
Dilekyaren 3 saat ona ne bel dayanir ne bacak bacim bence sallıyorlar 😂
Hayat1616 hahaha al bendende o kadar
Dilekyaren 3 saat ne yapılırda sürer ya.tadı kaçar artık.bence abartı
Dilekyaren uzun sürebilir bu ilişki sıkılıpına bağlı olan bişey bizimde bebek olmadan önce hep uzun sürerdi hergün düzenli olurdu ama şimdi 2 3 haftada anca oluyor doğal olarak süreler kısalıyor
Cemrerana Bizim çoğu zaman 5dk bile geçmez uzun istiyorum dersem en fazla 7 dk falan surer eczanesen bisey alim diyorum çekiniyorum
gizemsiz bende beklum şurada
Merveveysldrk bir zamanlar yapardım 23-24 yaşlarımda dinamik ve istekli olmak lazım. E tabi dinlene dinlene ara vermek lazım.
gizemsiz sprey önermiyorum yakıyor erkeğin penisini senin içine girince senin de için yanıyor.
Rone Bence sizde sikinti, tek pozisyonda sevisme mi olurmus🤣
gizemsiz Instagramda baskan birsey vardi ismini hatirlamiyorum tam, ama harika urunleri var
- Düzenlendi
Dilekyaren popo yalamayı ben yapmadım hic ama eşim yapar sürekli de ister 🙈
Farklin seyler yapmak heyecan katıyor ilişkiye farklı fantaziler, kostümler 😜 3 saat değil ama 1-2 saat geçmiştir çoğu kez, bence burada kimse kimseyi tanımıyor sağlayacağını düşünmüyorum benim fikrimce 😂
Kis_masali dolabın içindemi sevişiyorsunuz 😂😂
Kirmizisarap haha ben yaşlanmışım demekki 28 yaşımda evlendim 😂
Merveveysldrk ben de😄