Pembedusler Kızlar kripto para alıyor musunuz ? Bitcoin yani ve alıyorsanız hangi uygulama kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz para çekimi felan rahat oluyor mu ? Ve ne aldınız hangisi değerlenir bilginiz var mı
Dolunayy Pembedusler Bende merak ediyorum alacağım vardı o elime ulaştı gram altına mı yatırsam bitcoin mi kararsızım .
deleted_4033 Pembedusler dün Binance uygulamasını indirdim fakat nasıl olduğunu bile bilmiyorum baktım bişeyde anlamadım . Emek vermeden kazanacağım para da bizim için ne kadar doğru olur 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Walla kararsız kaldım kullanıp kullanmamakta 🤷♀️
Sexysempanze Pembedusler bittorent holo ve chiliz almıştı esim. Gecen hafta sonu 200 milyara kadar ulasti paramiz ama simdi düşüşlerde. Duzeltme yapılıyor haftasonu yine cikacak insallah
Lilalila Pembedusler almadım ama eşim çok araştırıyor sakat iş dedi sebebi bitkin yükseldiği zaman bozdurmak istediğinizde kullanılan uygulamalar çalışmıyor ne hikmetse bazen hesaba geç düşme falan uyur yada istediğinde çekememe en iyisi altın bence
Pembedusler deleted_4033 Ona bakarsanız altın alıyoruz dolar alıyoruz durduğu yerde değerleniyor kâr yapıyor emek vermeden. Yani tabi risk biraz kazanada bilirsiniz kaybede bilirsinizde.
Mmervess Bende bianceden girdim 780 lira yatirmistim cumartesi günü holoya 900 lere kadar cıktı simdi 600 lerde bekliyorum bakalim neler olacak
Mmervess deleted_4033 hepsi bir para birimi gibi düşün bazılarınindegeri düsük bazıları yüksek degerleri degisiyor işte aslına bakarsan bende pek bilmiyorum 🙈 Eşim biraz kazaninca bende gaza geldim 😅
Mmervess Lilalila evet bazı uygulamarda bu sikinti var islem yapmayı durdurabilir ama biance kuresel bir uygulama eşim daha ayrintılı kullaniyor ama stop koyma diye birsey var para birimi sizin belirlediğiniz fiyata geldiğinde satiyor yada aliyor biz simdilik bu uygulamadan memnunuz
Pembedusler Lilalila Paribuda o sıkıntı var bazen donuyor herkes birden yüklenince ama çevremde kullanan çok para çekebiliyorlar Ama dediğim gibi birden yüklenme olunca donuyor ben bir paribu birde Binance kullanıyorum Binance de donma olmuyor diyorlar henüz çekim yapmadım bilmiyorum
Pembedusler KirmiziOjeli ben bir paribu birde Binance kullanıyorum Binance çok karışık geldi bana paribu daha anlaşılır ama yine de para yükleyip alım yapabildim Binance de
Pembedusler KirmiziOjeli bir şey soracağım düşük bakiyeyi bnb ye dönüştür diyor onu alsam hesap karışmaz değil mi
Sexysempanze Pembedusler kesinlikle zaten xrp uzun vadede cok guzel para kazandiricak Bnb diye coin var 6 ay iceriisnde 7-8 kat kar yapilacak deniliyor. Sadece sabir
Pembedusler Pardondasanane Binance de mi ? Eger onu soruyorsan evet yükleme yaptım biraz karışık gerçekten yükleme yaparken dikkatli yap ne aldığına dikkat ederek al. İnterntten video izledim nasıl kulanılır diye.