deleted77 ZRaporu hangi anlamda bu soru ona bağlı cevap vericim 🤪 Ama ben daha tam atmış değilim yaşım 30 olucak yakında 🙈
Tweetyy ZRaporu ''Akıl yaşta değil baştadır." Çünkü kaç yaşında olursan ol çocuk olabileceğin gibi her yaş olgunda olabilirsin.
Rouge ZRaporu ben cocuklıgumu yeterince yasayamadım ki yetişkinlik hissediyim erken yasta büyümek zorundaydım o yüzden ben hic söylemiyim
Nefedukaa ZRaporu kızım doğunca. Bir çocuğun sorumluluğu gerçekten cok fazla bakımı vs ve gittikçe daha da artıyor. Olsun yetişkin olmaktan memnunum ben 🥰😅
ZRaporu deleted77 kendini yetişkin gibi hissettiğin zaman yani sorumlulukların ağırlığı omuzlarına bir bir düşünce. Bu hangi yaşında başına geldi? 😅
deleted77 ZRaporu sorumluluklarım çok hafif bu yüzden biraz şanslıyım sanırım hayatımda en zorlandığım ve sorumluluğumun arttığı dönem üniversite hayatımdı 🙄
ZRaporu Tweetyy burada yetişkinlikten bahsettiğim “akıllanma” olarak değil. Yetişkinlik sorumluluklar ile doğru orantılı. Sorumluluk aldığın zaman artık büyüdüğünü çocuk gibi kaprisler yapamadığını hissediyorsun. İşte o yaşı soruyorum kimi 7 yaşında alır kimi 17 yaşında.
deleted77 ZRaporu şu an tek sorumlu olduklarım bebeklerim ama başta eşim ve annem olmak üzere yardımcılarım olduğu için hafif diyebilirim 🤗
BQuen ZRaporu üniversiteyi kazanıp evden ayrıldığım sene artık her şeyimi kendim düşünmem gerekti devlt bursu alıyordum ama onu idare etmek planlama yapmak her işimi kendim yapmak beni baya büyüttü
Burcuubz Üniversiteyi kazanıp Ankara’ya yerleştiğim zaman tamam ben artık kendi başına ayakları üzerinde duran bi bireyim diye düşünürdüm hep :)) 19 yaşında gencecik bi kız işte :)) en güçlü hissettiğim zamanlardı
BQuen Nietzsche ben şükür o işi geçen dönem bitirdim ahh ne zordu bebe ile online sınavlar ödevler 🤦🏻♀️