Lokumella Kızlarrrr merhaba aranıza yeni katıldım 🤍 Sex öncesi eşim benden dans istiyor ama böyle ateşli danslar inanın bilmiyorum ve komiğime gidiyor😂 sizin tavsiye edeceğiniz şuradan izleyebilirsin diyeceğiniz biryer var mı öğrenmek istiyorum🤩
BQuen Lokumella benimki de istemişti ama benim gülesim geliyor ayakta sonra çözümü kucak dansında buldum 😏 pek becerikli olduğum söylenemez ama iş görüyor bence 😂😂
ZRaporu Lokumella canım caz müziği bana her zaman seksi çağrıştırıyor mesela hafif alttan bir caz müzik havaya sokabilir denemedim ama denenebilir 🤩
deleted77 Lokumella biz yabancı şarkılarda ikimiz birlikte dans ediyoruz hem daha erotik oluyor dokunmalı sarılmalı öpüşmeli falan onuda öneririm 💃🏼🤩
BQuen ZRaporu ahahahhshs sesli güldüm eşim ne oldu dedi Kasap havası oynayalım mı dedim tövbe tövbe dedi bu akşamki seks yalan oldu denemesin kimse 😂😂😂😂😂😂
Lokumella ZRaporu caz müziğimiz hep açık olur o süre zarfında ama işte müziğe eşlik edemiyorum çünkü napıcamı bilmiyorum 😂
deleted77 Annesivekizi zevklerimiz aynı olmayabilir biraz yabancı ağır dans şarkılarını araştır derim bak burda arkadaşlar twerk yazmışlar onlarıda araştır kaparsın birşeyler 🤗 ama sexi giyinerek birlikte dans çok iyi oluyor öylede dene ha birde dansta kırmızı ruj 👌💃🏼
deleted_4033 Lokumella kucak dansı twerk tarzı şeyler yapıyorum sadece dans ederk rahatlatırım eşimi 💃💃💃💃
avokado_sever30 Lokumella tatlım beyonce grazy ın love aç (ses sistemi güzel olsun ama 🤣) üzerine seksi saten şeyler giy ışığı loş yap kapı eşiğine geç oradan başla popo sallamaya dil atmaya dudağını ısırmaya falan filan sonra kocişinin yanına yaklaş poponu dön ve sallamaya devam et zaten sonrası kendiliğinden gelir hadda utanıyorsan eline bir şey al ve eşine ver gözlerini bağlamasını iste ondan hepsi bu kadar öff ne yazdım bee