Bazen uyurken eşimin penisi fln kalkıyor istemsiz elim değiyor uykuda öyle fark ediyorum neden böyle oluyor?
Uyurken eşimin penisi kalkıyor
19524 çişleri geliyor onlarda insan sonuçta ee çişleri gelincede kalkıyor 😂
Rouge 😂😂Benim eşim mesela. Geçen annemlere gitmiştik çocukları anneme bırakıp biraz dolancaktik. Dolanırken dolanırken elimi seyine götürdü bak kalktı diye hayırdır dedim. Ben de bilmiyom birden kalktı dedi😂Canı sıkılmış seni istiyomus dedi,halbuki önceki gece yapmıştık 😃
Kendinibegenmis uyandırdım ama insan çisi gelse kalkar tuvalete uyandı aşkım napıosun dedim uyuyorum dedi döndü arkasını yattı 😂
19524 eşime her gece bi kaç kere oluyor erkeklerde normal
KirmiziOjeli rüyalarında farklı bir şey mi görüyorlar acaba bi deiliskiye girmiştik öyle uyumuştuk hani çok tuhaf ve tedirgin oldum
Kis_masali hiiç belli olmuyor onlarınki ama bak demekki bazen de işe yarıyormus 😂
- Düzenlendi
Kis_masali kız baktın erekte olmuyor hic elini cebine at öyle de hemen hazır ola geçiyor komigime gidiyo ama biyandan iyi 😂aay iyiki erkek degilim he
Rouge Zaten birden kalktı dedi o da şaşırmış 😂
Rouge Aaa bak bunu denemeliyim ama sokak ortasında mi deniycem acavsbsj😂hiç sevmez öyle şeyleri. O gün degdirdi geri çekti😂
Kis_masali yok yok aman aman o zaman genede aklında bulunması acısından 😉😂benimkide kızardı sokakta kıytı köşede belki.. 😂