• +18
  • Uyurken eşimin penisi kalkıyor

19524 çişleri geliyor onlarda insan sonuçta ee çişleri gelincede kalkıyor 😂

Nietzsche sayenizde ne kadar cok şey oyrendim ben ya😂😂yanimda oyle konu acilinca hep kacardim ama şimdi oyreniyorum🥰😂😂😁

19524 ben hiç şaşırmıyorum bırak uyurkeni öyle olmadık sacma sapan zamanlarda ortada bisey yokken erekte olanı duymustum ki cok gülmüştüm bir kere biyerde duymustum mesela otobüste yada araba kullanırken ilk arac gitmeye basladıgında oluyo diye vs. zamansız oluyo bunların ki 😂

Rouge 😂😂Benim eşim mesela. Geçen annemlere gitmiştik çocukları anneme bırakıp biraz dolancaktik. Dolanırken dolanırken elimi seyine götürdü bak kalktı diye hayırdır dedim. Ben de bilmiyom birden kalktı dedi😂Canı sıkılmış seni istiyomus dedi,halbuki önceki gece yapmıştık 😃

Kendinibegenmis uyandırdım ama insan çisi gelse kalkar tuvalete uyandı aşkım napıosun dedim uyuyorum dedi döndü arkasını yattı 😂

Rouge 😂 Ayy nerde ne zaman olacağı belli olmuyor o zaman

KirmiziOjeli rüyalarında farklı bir şey mi görüyorlar acaba bi deiliskiye girmiştik öyle uyumuştuk hani çok tuhaf ve tedirgin oldum

Kis_masali hiiç belli olmuyor onlarınki ama bak demekki bazen de işe yarıyormus 😂

Kis_masali kız baktın erekte olmuyor hic elini cebine at öyle de hemen hazır ola geçiyor komigime gidiyo ama biyandan iyi 😂aay iyiki erkek degilim he

Rouge Aaa bak bunu denemeliyim ama sokak ortasında mi deniycem acavsbsj😂hiç sevmez öyle şeyleri. O gün degdirdi geri çekti😂

Kis_masali yok yok aman aman o zaman genede aklında bulunması acısından 😉😂benimkide kızardı sokakta kıytı köşede belki.. 😂