Derleranacum pelus cantayı falan ben kışa yakıştırıyorum yazın takmam zaten kıs cantası nasıl yazlık bir kombinle giyilir ki

Derleranacum yorgan tipi dediğin kapitone diye geçen bece kullanılmaz pek tenine deyince yakabilir terletebilir

ZRaporu onlar zaten kısa sortlarin altına postal ya da çizme giyiyor artık mevsim kavramı kalmadi 🤦🏻‍♀️

BQuen kız öyle deme bende mini elbise short etek ve postal ugg çok severim 🙈

deleted77 ayol kışşa mini etekle benim totom üşür yazsa ugg la ağım yerler ikisinden birini secmem lazım 😂😂

BQuen 😂😂almanyaya beklerim burda 1 saat kar yagdı şimdi güneş actı artık ortayı böyle buluyoruz 😂

Rouge ben soğuğa hiç gelemem ya kar filan asla sevmem bir yerde yaşama şansım olsa böyle kesin Hawaii gibi filan aşırı sıcak 4 mevsim yaz olan yerleri isterdim 😃

BQuen aynen bende öyleyim cıvıl cıvıl😂 buraya gelmeden önce İzmir’de yasıyodum ne güzel özledim hep söylenirdim bir zamanlar burda kalmicam hep sıcak yerlere gidicem gezicem miami falan allah ne verdiyse diye ama işte hep yalan dolan şimdi sözlendim burdan biriyle oturdum totomun üstüne karı kışı da sevmeye çalışıyorum😂😂

Rouge hayat işte insana tükürdüğünü yalatıyor neyse en azından bizden daha yakindin miamiye ordaki şartlar ile gezmen daha kolay 😂😂😂