Kızlar merhaba çoğu kişi kıskançlıktan sıkılıyor ama ben kıskanılmamaktan sıkıldım 25 yaşındayım çok ta bakimliyim saçımı makyajımı hergun yaparim evde de olsam güzel giyinmeye özen gösteririm ama eşim hiç kıskanç bi insan değil giyimime karışmaz nerde ne giyincegini bilirsin der telefonumu kurcalamaz çok nadir resimlerime girer oda kızlarımın resimlerini kendine yollar ama ben biraz kiskanilmak istiyorum şımarmak istiyorum demin aradı arkadaşımla konuşuyordum arkadan gördüm aradığını görmemezlikten geldim kapatıp aradım kiminle konuşuyodun dedi bi arkadaşımla dedim arkadaşım kim dedi napacaksın kimse kim dedim tamam dedi ısrar bile etmedi kim diye bende arama kayıdını sildim bilerek whatsabimdaki mesajlardaki bütün mesajları sildim belki bi ihtimal aklına bisey düşmüştür de kıskançlık yapar diye ama hiç sanmıyorum bakacağını 🙄 kıskandırmak için neler yapabilirim sizce 🤣

WhiteSwan benim eşim de aynen öyle ama ben kiskanilmak istemem o işlere de girmem şüphe ve güvensizlik kötü bir şey bence ben kendime hakaret sayarım eşim telefonumu karıştirsa .

BQuen çok aşırıya kalmadığı sürece ben bi sıkıntı olucağını sanmıyorum aksine hoşuma gider gibi geliyo 🙈

WhiteSwan insanın içinde olan bisey o ya karakter seysi yani bazı insanlar bastan beri öyleyse kıskanc degildir bunu kabullenmek gerek bence ha sonradan degiştiyse ayrı da .. ben taktik falan yapmazdım ya bilemicem

WhiteSwan karakteri böyle o zaman gorucu usulü mü evlendiniz yoksa severek mi

Rouge severek evlendik 4. Evlilik teklifinde kabul ettim 🤣

WhiteSwan kız o zaman bile bile evlendin işte yakınma😂aay🥰 4 kez mi neden ki bak kıskanc degil ama baya ısrarcı seviyor askına sadık demek ki yani böyle düsün sahsen erkek olsam 4 kez teklif etmezdim heralde millet bir kez etsin diye yakınıyor😂

Rouge 20 yaşındaydım evliliğe hazır olduğunu düşünmüyordum ama evlilik kararı aldıktan sonra da baya uğraştık sevgisinden hiç süphem yok ama biraz şımarmaya ihtiyacım var 2. Bebeğim oldu rahatlasın istemiyorum biraz aksiyon istiyorum galiba ben 🤣🤣

WhiteSwan anlıyorum canım ya bekarken intikamını almıssın o zaman bence bu ona yeter😂😂

WhiteSwan ya ne güzel eşin seni sıkmıyor, kavga etmemek için uzatmıyor. Bence dertsiz başına dert istiyorsun 😁

ZRaporu evet galiba biraz öyle oldu lohusa sendromundan çıkamadım galiba 🤣

WhiteSwan Eşin belki kıskanıyordur ama içine içine 😅 kimisi belli edemez veya sana çok güveniyordur kıskansa bile bu sebepten ötürü kavga etmek istemez seninle arası bozulsun istemez 4. Evlilik teklifinde kabul ettim diyorsun seni kaybetme korkusu da olabilir

Dolunayy çok güvenir bana ama bende güvenini sarsacak bisey yapmadım ilk tanıştığımız gunden beri telefonum ortadadır öyle ki eski erkek arkadaşım nişanlıyken mesaj atmış gelip bana bisey söylemedi bile ben telefonuna bakarken görüp sormuştum çocukluk arkadaşları var ararlar beni gel kafeye gidelim biseyler yapalım diye kendi gelmese bile bana git der

WhiteSwan bence bu çok yersiz olmuş canım ya kıskanılmakta bir yere kadar ben asla sıkılmak istemem tahammül edemem bekarken eşim çok darlardı hep benle olmak isterdi fazla açıksın daha dikkat et öyle böyle katlanamıyorum geberiyorum derdi sürekli bu yüzden defalarca reddettim ama artık alıştı bana hiç darlamaz aksine hep özgürsün der İnan böylesi daha iyi içten içe merak ediyor adam bana yapışık gelmiş sanki bu dünyaya ama çokta kıskanılmak karışılmak bana göre hiçmi hiç güzel değil 🙄

deleted77 daha önce söyledim kıskanmasana kıskanıyormuş gibi yap arada dedim saçma saçma konuşma dedi 🤣 neyse ben bu sevdadan vaz geçiyorum 😅