Kızlar merhaba çoğu kişi kıskançlıktan sıkılıyor ama ben kıskanılmamaktan sıkıldım 25 yaşındayım çok ta bakimliyim saçımı makyajımı hergun yaparim evde de olsam güzel giyinmeye özen gösteririm ama eşim hiç kıskanç bi insan değil giyimime karışmaz nerde ne giyincegini bilirsin der telefonumu kurcalamaz çok nadir resimlerime girer oda kızlarımın resimlerini kendine yollar ama ben biraz kiskanilmak istiyorum şımarmak istiyorum demin aradı arkadaşımla konuşuyordum arkadan gördüm aradığını görmemezlikten geldim kapatıp aradım kiminle konuşuyodun dedi bi arkadaşımla dedim arkadaşım kim dedi napacaksın kimse kim dedim tamam dedi ısrar bile etmedi kim diye bende arama kayıdını sildim bilerek whatsabimdaki mesajlardaki bütün mesajları sildim belki bi ihtimal aklına bisey düşmüştür de kıskançlık yapar diye ama hiç sanmıyorum bakacağını 🙄 kıskandırmak için neler yapabilirim sizce 🤣
Kıskanılmamak
Dolunayy çok güvenir bana ama bende güvenini sarsacak bisey yapmadım ilk tanıştığımız gunden beri telefonum ortadadır öyle ki eski erkek arkadaşım nişanlıyken mesaj atmış gelip bana bisey söylemedi bile ben telefonuna bakarken görüp sormuştum çocukluk arkadaşları var ararlar beni gel kafeye gidelim biseyler yapalım diye kendi gelmese bile bana git der
WhiteSwan bence bu çok yersiz olmuş canım ya kıskanılmakta bir yere kadar ben asla sıkılmak istemem tahammül edemem bekarken eşim çok darlardı hep benle olmak isterdi fazla açıksın daha dikkat et öyle böyle katlanamıyorum geberiyorum derdi sürekli bu yüzden defalarca reddettim ama artık alıştı bana hiç darlamaz aksine hep özgürsün der İnan böylesi daha iyi içten içe merak ediyor adam bana yapışık gelmiş sanki bu dünyaya ama çokta kıskanılmak karışılmak bana göre hiçmi hiç güzel değil 🙄
WhiteSwan açıkça belirt sende canım
WhiteSwan kız manyakmısın ne güzel işte benimkide her şeye karışır bence kıymet bil cidden