Yazargecerim İse gittiginden veri hic yazmadi. Simdi napiyorsun karicim demis. Kirildigimi nasil soyliyebilirimm nasil bir cumleyle anlayin iste :(
BQuen Yazargecerim iyiyim aşkım sen nasılsın yoğun bir gün sanırım yazabilirsin bunda kırılacak bir şey yok bence🙄
WhiteSwan Yazargecerim sonuç olarak adam işte bence çok büyük bi tepki verme herzaman yazıyorsa hep yazardın biseymi oldu yazmadın alıştırdın beni yazmanı bekledim falan de
Ohno Yazargecerim oooo aşkım bende sen yazmayınca nasıl seni darlasam diye düşünüyordum de 😀😀 alıştırdı tabi sizi haliyle sizde kırıldıınız olabilir belki iş yerinde yoğunluk vardır falan çokta üstüne gitmeyin ya
Tubi Yazargecerim Adam çalışmak için mi işe gidiyor,yoksa zırt bırt size mesaj atmak için mi yani bunda kırılacak trip atacak ne var ?
BQuen Yazargecerim yani siz biraz ilgi istiyorsunuz ama eşiniz de işte acana bugün ne yaşadı bir sorun mu bir şeyler ters mi gitti hep size ilgi olmaz ki o yazmadiysa siz yazsaydiniz.
KirmiziOjeli Yazargecerim işyerindeyken konuşuyor musunuz ki biraz özleyin birbirinizi zaten sürekli konuşulmaz ki