Herkese merhaba kızlar bu postu yazmadan önce çok düşündüm ama artık o kadar kızgınım ki biraz burada anlatmak dertleşmek istedim belki benimle aynı durumda olan var en azından kendime teselli bulurum komik olsa da demek şöyle kızlar iki senelik evliyim evlendikten 2-3ay sonra hamile kaldım hamilelik boyunca da doğumun olana kadar her gün hemen hemen birlikteliğimiz vardı ama doğumum oldu Kırkım çıktı ben hemen kosarak eşimin bana geleceğini sanarken o kadar soğuk uzak ben demesem hiç yaklaşmazdı ben ona dedim kırkım çıktı yapabiliriz diye ve şu an kaç ay geçmesine rağmen çok kötü ayda 1 2 en fazla 3-4kez birlikteliğimiz oluyorYapabilecek fırsatımız da var yani bebek uyurken falan çok öyle fırsatlar oluyor ama tik yok ve bu benim çok canımı sıkıyor çünkü benle birliktelik yaşamak yerineKendi kendini eliyle tatmin ediyor birkaç kez laf soktum böyle yapmak hiç iyi bir şey değil insanda alışkanlık olabilir falan filan oda tabi tabi öyle dedi ama yine tik yok kaç sefer konuştum neden bu kadar az birliktelik yaşıyoruz hayır hiçbir sorun yok her şey çok iyi çok güzel dedi yine yok ortada bir şey yok benim canımı sıkan ilişkinin az olmasi değilde Neden benle yaşamak yerine kendi kendine yapıyor bu benim kendimi çok değersiz hissediyorum derseniz biraz bakımlı ol falan çok güzel bakımlı bir kadınım doğumdan önce çok istekliydi her gün yapan birisiydi hatta ben hayır bugün kalsın dediğim zaman bile surat asardi şimdi ise kendi kendine yapıyor benimle aynı durumda olan var mı