Kıııızlar akşam üstü pembe leke gibi bişey vardı mendilimde. Dedim eyvah gene tutmadı adetim geldi halbuki 1 gün kaldı adetime hatta bende gecikme bile oluyor adetim düzensiz. Neyse bu seferde böyle oldu dedim kafama takmadım. 2-3 saat sonra tekrar cis yaptım ama normaldı gayet o pembe leke yoktu. Hiç bir belirtim yok bu arada ne adetin nede gebeliğin. Sadece 2 gün önce iş yerinde çalışırken rahim bölgeme kıvrandım iğne battı 2-3 dakika boyunca komple ama sonra birden geçti anlamadım. Sizinde başınıza geldi mi? Keşke bu ay tutsa çok isterim gebelik 🥺🙏🏼
Pembe kan
MademoiselleCoco bi kan verip baktırsana canım 😍
MademoiselleCoco Adet öncesi oluyor cnm
deleted77 ama olabilir mi canım? Benimm adetim cok düzensiz ve yumurtlama dönemini değerlendirdik aslında hiçte umudum yoktu bu ay bilemedim ne düşüneceğimi 😂 heveslenmek istemiyorum açıkcası …
Agustosirilsiklam hadi yaa görümcemde diyordu benim ilk gebeliğimde pembe kan vardı diye hamile olduğunu öyle anlamış. Adetimi bekleyim ben en iyisi
MademoiselleCoco adetini bekle cnm kızımda bende oyoeydim pembe kan gelirdi adet öncesi hep
Agustosirilsiklam tamam canım bakalım ne olacak hayırlısı 🥺
MademoiselleCoco heyecan yapmanı istemem lakin batma ve pembe kan yerleşme ile alakalı olma ihtimali yüksek inşallah gebesindir 😍🤲🏻🙏🏻💃🏼
deleted77 bende öyle sandım yani araştırdığıma göre öyleymiş çünkü aylardır korunmuyordum ve adetimden önce ilk kez böyle başıma geldi pembe kan falan filan umarım tutmuştur🙏🏼 Çokta heveslenmemek için biraz daha bekleyim diyorum adetim gelmezse test yaparım insallah 🥺
MademoiselleCoco Pazartesi bi Baktır derim canım zaten zamanın gelmiş olur kanda hemen çıkıyor 🙏🏻
deleted77 sana olmuşmuydu öyle ? İnsallah canım bakalım
MademoiselleCoco benim olmuştu canım ama herkesin farklı oluyor inşallah seninde vardır 🙏🏻
MademoiselleCoco inşallah hamilesindir bazen adet öncesi kanda olabiliyor yerleşme kanaması da olabilir en iyisi test yap
deleted77 maalesef birden adetim geldi gece hiç bişey anlamadım ilk defa erken geldi
Balponcik maalesef gebe değilim adetim geldi ilk defa 1 gün erken geldi ben şok hiç olmayacak gibi zaten öyle his ediyom
MademoiselleCoco doktora gittin mi canım gebelik için
MademoiselleCoco hayırlısı olsun sıkma canını inşallah bir sonraki ay olur stres yapmaman lazım
deleted77 yok gitmedim canım 4 aydır falan deniyoruz ama tık yok
Balponcik hayırlısı olsun bakalım🥺
MademoiselleCoco bende aynı durumdayım sanki hiç hamile kalmayanmışım gibi hissediyorum benim oniki gün var adetime üç gün önce hafif pembemsi kan geldi()siyah minik top gibi birşeylerle)özür dilerim bizde deniyoruz üç aydır hayırlısı bekliyorum bende inşallah kısa zamanda hamile kalırsın sende🙏🙏🙏