Kıııızlar akşam üstü pembe leke gibi bişey vardı mendilimde. Dedim eyvah gene tutmadı adetim geldi halbuki 1 gün kaldı adetime hatta bende gecikme bile oluyor adetim düzensiz. Neyse bu seferde böyle oldu dedim kafama takmadım. 2-3 saat sonra tekrar cis yaptım ama normaldı gayet o pembe leke yoktu. Hiç bir belirtim yok bu arada ne adetin nede gebeliğin. Sadece 2 gün önce iş yerinde çalışırken rahim bölgeme kıvrandım iğne battı 2-3 dakika boyunca komple ama sonra birden geçti anlamadım. Sizinde başınıza geldi mi? Keşke bu ay tutsa çok isterim gebelik 🥺🙏🏼

deleted77 ama olabilir mi canım? Benimm adetim cok düzensiz ve yumurtlama dönemini değerlendirdik aslında hiçte umudum yoktu bu ay bilemedim ne düşüneceğimi 😂 heveslenmek istemiyorum açıkcası …

deleted77 bende öyle sandım yani araştırdığıma göre öyleymiş çünkü aylardır korunmuyordum ve adetimden önce ilk kez böyle başıma geldi pembe kan falan filan umarım tutmuştur🙏🏼 Çokta heveslenmemek için biraz daha bekleyim diyorum adetim gelmezse test yaparım insallah 🥺

MademoiselleCoco bende aynı durumdayım sanki hiç hamile kalmayanmışım gibi hissediyorum benim oniki gün var adetime üç gün önce hafif pembemsi kan geldi()siyah minik top gibi birşeylerle)özür dilerim bizde deniyoruz üç aydır hayırlısı bekliyorum bende inşallah kısa zamanda hamile kalırsın sende🙏🙏🙏