Başlıktaki gibi yeni katıldım bu arada bı erkek neden vibrator alir ve bosanicagi eşine götürür bide erkek onu kullanabilirmi bilenler beni aydınlatsın😁
Vibrator
Huuuu kimse yokmu
Eğer biseksüelse tabiki kullaabilir
Drsm bence dalga gecmek icin getirir
avokado_sever30 hadi yaa biz düşünmedik öyle eşi bosaniyo ondan ilişki istemiş tabi girmemis oda onu alıp goturmus
maymunsurat orasını anlamadım cnm herkeze rezilli olmuslar
Drsm orasi kesin, kotu bir durum
Drsm ayy bana alsa valla sen al bunu gtüne aok derim bu ne terbiyesizlik böyle yani kendide kullanıyor olabilir tabi
avokado_sever30 aynı şekilde bende kafasında paramparça ederim vallahi akıl sağlığı yerinde değil ondan galiba
Şekerim detayli anlatsana olayı merakta bıraktın
Drsm bence olayın alt metni başka bak senaryo 1)
adam bundan sonra benimkini zor görürsün al bunu kullan diyor 😂
Senaryo 2)
Kadın adama seninki kalkmıyor ya da yetmiyor dediyse adam da bunu al müsait bir yerine şok demis olabilir 😂
Senaryo 3)
Kadın onu kendini tatmin etmek için kullanıyordu adam öğrendi bir şekilde ayrılırken de laf sokmak için bunu unuttun mesajı verip rezil etmek için almış vermiş olabilir
avokado_sever30 aynı şekilde bende kafasında paramparça ederim vallahi akıl sağlığı yerinde değil ondan galiba
ZRaporu ya cnm eltim kocasindan bosaniyo anneside şuan kayinbiraderim de bosanicagi yani eltiminin yanına gitti çocukları var onu görmeye bu habire ilsiki istiyormuş ondan sonra buna demismi sana bişey aldım beni kaldır onu gostericem sana demiş tabi oda onu kalidrnanis sapik karakteri var kayinbiraderinin ondan sonra sabah yatağını toplarken bulmuş ondan sonra buda onu bilmiyo herkeze sormuş evde olanlara orada patlamış mevzu😁
Drsm bu nasıl anlatım 🥴
Drsm bi s*k anlamadım 😂