Defnemlk hahah onu benim eşimde çok yapar çok hoşuma gider benim tşörtün içine girmesi 😄
Kızlarrr ön sevişmede neler yapıyorsunuz veya eşiniz neler yapıyor 😀
BQuen deneyeceğim merak ediyorum doğrusu 😁
Ayyokartkk kesinlikle 🙊 sonra zaten orala dönüyor. birde iki parmakla iyi de bir parmaklanıyorum 😂 kendi girmeden önce parmakları giriyor 🙊
Defnemlk yaa canım ben bu parmak olayında çok geriliyorum niyedir bilmem eşim yapmak ister ama ben kasılıp kabul etmiyorum peniste olmuyor ama 😄
Ayyokartkk genelde ilk dokunmayla başlıyor bütün vücuduma dokunur böyle hafif hafif içim garip olmaya başlar daha sonra öpüşmeyle devam eder . Boynumun , kulak mememin yalanmasından aşırı zevke geliyorum aynı şekilde eşimde 😊 okşayarak öperek aşağıya kadar inip oral yapmaya başlıyorum bazen 69 pozisyonu yapıyoruz devamında ilişki başlıyor ama ilişki sırasında da sevişmeye devam ediyoruz 👅👅
Ayyokartkk önce mınık mınık dokunuslar sonra öpüsme sonra dudaklardan boyuna boyundan goguslere sonra göbege dogru öperek inme sonra oral ve klitoral ıle oynama 😁 en son da buyuk bırlesme djsfhfsd 😍😂
deleted_4033 baya sıcak bir ortam oluyor anlaşılan 😁😁
kucukpembebulut hahah bizimkine çok benziyor sevişmenin en güzel hali 😁
Ayyokartkk evet ikimizde sexse düşkünüz ve birbirimizin zaaflarını çok iyi biliyoruz . Ten uyumumuzda güzeldir bu konuda kendimi şanslı hissediyorum 😍🥰🥰🥰 ruh eşimi bulmuşum 🥰😍🥰😍
Öpüşmeyi, öpüşğrken aynı zamanda birbirimizi ellemeyi cok severiz. Eşim boynumu cok öper emer vs ben giderim zaten o anda aşırı huylanırım. Altı çıkarırız ama sütyen o çıkarır o ateşle ayyyy öyle işte 🤪
BQuen ya sen resmen duygularına tercumansın 😂😂😂
Ayyokartkk ilk olarak genelde beni izlemek ister kocişim sonrasında sakin başlayan bir ön sevişme (öpüşmek,elleşmek,küçük ısırıklar,yalanak) arkasından buluşma başlar ama asla sevişmemiz bitmez ilişki esnasında bile devam ederiz sevişmeye sürekli pozisyon değitiririz ve heyacanımız da ritmimizde artar 🥳🥳🥳
Ayyokartkk önce tahrik edici konusmalar sonra kücük kücük öpüşmeler eli o bölgenin uc kısmında hafif gezdirmek yada dili😂 kulagına fısıldayıp kucakta oynasmak eli bele götürmek öpüşüp koklaşıp boynundan sarılıp kendine cekmek ordan oral ((karsılıklı )ve akaaarr gider
deleted_4033 ne mutlu siZe canım 😁😁
Nefedukaa harika boyun benimde zaaf noktam 😁😛
avokado_sever30 eşiniz sizi izlerken yaptığınız herhangi bişey varmı ben kendimi okşarım 😁
Rouge mesela tahrik edici konuşmalara örnek verebilirmisiniz 😁
BQuen hosbuldukkkk tamamdır tesekurleeeeeerrr