Bunu beceren var mı? Erkekler yatakta iyi olan kadınların köpeği olur diyorlar ama bana pek inandırıcı gelmiyor. Sizce erkek iyi bir cinsel hayatla eşine daha çok bağlanır mı?
İyi bir cinsel hayatla eş kendine bağlanır mı?
Canoo köpeği olur tabiri biraz yanlış geliyor bana ama iyi bir cinsel hayat mutlu evliliğin anahtari. Daha detaylı açıklamak gerekirse evde bir tartışma mi oldu ama erkek karısını arzuluyorsa( ki benim eşim tartışma sonrası sekse bayılır bütün hırsını öyle çıkarir😏) güzel bir de seks sorunu çözer hatta seks sonrası sakince konuşulabilir.
Bir erkek karısını seksi buluyorsa öyle dışarda boş boş gezmez eve gelmeyi iple çeker. Gideceği yere de karısı ile gider. ( Bu kısım sadece seksle değil aynı zamanda sevgi ile de alakalı)
Eşi tarafından mutlu edilen erkek arayışa girmez yenilik isterse de bunu karısı ile dener
Şimdi bunlar köpeklik midir bilmem ama iyi bir cinsel hayat pek çok şeyin temeli bence evlilikte
BQuen ne güzel anlatmışsın canım
BQuen eve bağlama değilde daha çok düşüncelerine önem verme. Mesela kendi ilişkime bakıyorum eşim belirli konuları bana değil annesine ve ablasına danışır ama onlarla hiç alakası olmayan konular. Asıl muhattabı ben olmalıyım aslında. Etrafıma bakıyorum milletin kocası eşiyle ortak karar alıyor hatta daha çok kadın istediğini yaptırıyor. Çözüm odaklı bir insandırım aslında yani fikirlerim saçma sapan da değil. Cinsellikle bağlantı kurmaya çalıştım kendimce 😂.
Rouge öyle söylerler ama bizde işe yaramıyor 😒😒 bana göre cinsel hayatımızda bir sorun yok ikimizde istekliyizdir farklı şeyler deneriz fln. Cinsellik dışında eşimin duvarlarını kıramıyorum, nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum. Mesela oğlumuza oda yapmak istedim ben diyince yapmayan adam kardeşi söyleyince tamam diyor. Bu küçük bir örnekti ama her konuda böyle.
Canoo bahsettiğin konular bambaşka şeyler. Senin dediğini şimdi anladım bir erkeğin öyle olması için sikim akıllı olması sürekli uçkur düşünmesi lazım ki elde edebilmek için kadın ne derse yapsın ben istemem zaten öyle adamı. Yani bence sizin sorunlar bambaşka sizde orta yolds buluşma birbirini dinleme ve fikirlerine saygı duyma yok gibi sende azıcık eş ailesine karsi mesafe ve kin eşinde de ailesine düşkünlük var gibi bu durumların hiç biri cinsellik ile aşılmaz size konuşmak ve anlaşmak lazım
Canoo cinsel hayatımız son derece iyidir . Birbirimizi tamamlıyoruz Buda tabiki evliliğimizi olumlu yönde etkiliyor ama bu bir erkeğin köpek olması anlamında değil bence . Birinin bana köpek olmasını değil de fikirlerime saygı duyan düşüncelerime önem veren olmasını tercih ederim ve eşimle de böyle . Birşeyleri cinselliği kullanarak asla yaptırmam .
BQuen eşimin ailesine kin beslemiyorum sonuçta onların suçu yok böyle davranmasında. Evlendiğimiz ilk yıllar beni önemserdi ciddiye alırdı ama zamanla gözünde değersizleştim sanki. Bir erkek soğuduğu eşiyle aktif cinsel hayat yaşar mı? Bizde öyle, cinsellikte sorun yok ama onun dışında duygusal anlamda çok büyük mesafelerimiz var.
Canoo yani eşiniz tamamen annesine bağlı yaşayan onun sözlerine itaat eden birisi bu demek oluyorki düşüncelerinde sizi önemsemiyor sizin ilişkinizin sevişmek ile ilgisi yok tamamen zıt konular siz eşisiniz lakin kararlarında aile olarak hala daha annesi ve bekar hayatını devam ettiriyor gibi gibi
deleted_4033 cinsellik duygusal olarak yakınlaştırması gerekiyorken bizde pek bir faydası olmuyor. Cinsel hayatımız kötü desem iki güne bir eşim ister ve kendi yanaşır. Cinsellik dışında ne yaparsam yapayım duygusal olarak yakınlaşamıyorum. Çirkin değilim, genel olarak sempatik ve cana yakın olduğumu söyler herkes, ama sorun nerde çözemiyorum.
Canoo benim eşimde de bazen çok nadirde olsa ole şeyler oluyor aramızda ama oda yaşa bağlıyor sen küçüksün onlar daha tecrübeli o yüzden danışıyorum der bende sürekli dalga geçmeye başladım işte s*carkende annene danış istersen cart curt artık sormuyor bana danışıyor ona ne kadar abarttığını gösterdim sonunda
Canoo eşin daha aile olduğunu algılayamıyor bence 🙄
minnosunannesi danışsa sadece neysede ben bişey rica edince yapmaz bende ablasına söylerim o konuşunca yapar. Bu da beni çok kırıyor, istediğimi hiç bir şekilde yapmıyor.
deleted_4033 öyle galiba 😔
Canoo yanlış yapıyorsun . Kesinlikle ben böyle bir adama defol git ablanın evine derdim . Eşinle konuşmanın vakti gelmiş de geçiyor bile . Kendini bu kadar ezdirme 👎🏻
Canoo kusura bakma ama bu adaptasyon değil canım ya senle sex için bir obje olarakmı evlenmiş senin fikirlerini almak yerine hala daha annesi ablası ön planda 🤔
bence açıkça konuşmalısın neredeyse tüm evlilikler de kadın düşünür erkek uygular bence doğru olan da bu