Rouge saripapatya kız öyleymiş hava alıyodur da üç maymun misali sanırım ne goruyolarmıs ne duyuyolar ne biliyolar konusuyolar 🙈🙉🙊neysem neysem sondu daha bisey demicem öz veriyorum
deleted_4033 saripapatya canım biz eşimle ayrı şehirlerdeyiz. Üç dört ayda bir gelebiliyor yanıma bu yüzden telefon bizim için herşey 😊 zaten cinsel içerikli bişey konuşmadan önce yanında biri var mı diye soruyoruz . Bu zamana kadar bi problem olmadı .
Bilinmeyennumara @saripapatya evet canim ortuyoruz kafamiza kadar olmadigi icin nefes almaya engel degil 🙂
Bilinmeyennumara @ZRaporu aa ciddimisin alkol oldugunu biliyoruz elbette kullanmadigim icin onu diger yonden belirtiyorum her zaman benjm kullandigim esprimdir. İngilizce, hollandaca, Kürtçe ve zazaca dilleri biliyorum bilgi yarismasina girmeyelim istersen 🙂
ZRaporu Bilinmeyennumara her zaman kullandığın espirin de çok müstehcenmiş 😬 ben dil bilmiyorsun da demedim ayrıca neden cv’ni buraya yazdın anlamadım ki 🥴
Bilinmeyennumara @Defnemlk evet istesem cok rahat ogrenirim emniyet oldugumuz icin. Ama onca olaylar varken senin gibi ahlahsiz ve ergen biri icin yorulamam
Defnemlk Bilinmeyennumara ay tatlım bende eşimde emniyetteyiz ama öyle her istediğin şeyi öğrenmiyorsun bu havalar bana sökmez 🤣🤣🤣
Minikmucize Bilinmeyennumara O Zaman âdet konuları ile ilgili postlara.gir başlık belli ne diye girip yorum yapıyorsun.sanami kaldı insanların edebini sorgulamak
Antisosyall Bilinmeyennumara Kalkipta sende onlar.gibi azgin olsa dese kavga cikartirdin ksin adam ole diyip popohlams seni.Kadin kocasina cekip atmış sizene yatakta adamn altina yatarkn edeplide resim atincami edepsiz ne bicm bi kafa yapisi bu.Elin adamina atmis gbi muamele yapmissnz kadinn kocasi neresini isterse orasini atr.
KirmiziOjeli Bilinmeyennumara o kadar komik ki hayal dünyanıza hayran kaldım akdjsjs zorlamayın şurada ne yalan söylesem diye 😅