6 ay oldu spiral taktıralı kaymadığuna eminim ne ağrım nede sancım yok. Zaten daha öncede post açmıştım birçok arkadaş kayarsa nasıl olucağını söyledi. Neyse adet oldum 9. Gün ve kanama bitti sabah lekelenme vardı akşama kadar oda bitti hiçbişey gelmedi bende gece duşa girdim haliyle eşimle birlikte olduk. Bir baktım ki yine kanamam olmuş 2 gündür devam ediyo bugün duşa girdim artık özüre girmiştir ama hala kanama devam bıktım yaaa artık. Birde şunuda sormak istiyorum. Her ilişki sonrası çok ciddi mide bulantıları yaşıyorum. Eşimden asla tiksinmiyorum yanlış anlaşılmasın. Eşimi çok arzuluyorum ten uyumumuz mükemmeldir. Oral de yapmıyorum hiç istemez zaten. İş bitiyo 5 dakika sonra midem bulanmaya başlıyo. Eşim galiba fazla hırpalıyorum seni diyo ama millet 2 saat falan yapıyo onlara nasıl bişey olmuyoda benim her ilişki sonrası hem mide bulantım hemde kanamam oluyo anlamıyorum yaşayan var mı benim gibi bu durumları? Gerçekten çok sıkıldım. Adam her ilişkiden sonra tamam tamam daha dokunmicam sana ne hale geliyosun diye üzülüyo. 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var. 2. Hamileliğimde başladı bu mide bulantısı. Kanamada spiralden sonra başladı.