Dilekyaren Beyaz tv de az önce balık burcu kadını aldatılcakmış bende balık burcu evliyim , ama kocam sürekli evde telefonu ortada gezer , burç hakkında söylenen haftalık yorumlar doğru çıkıyor mu
Zelis Dilekyaren ortada telefon geziyor diye aldatmiyacak diye bisey yok esine guveniyosan dusunme bence boyle şeyler 👌
jeliiibon Dilekyaren tabikide böyle birley yokya Allah aşkına haftalık burç yprumları doğru olsaydı herkesin başına neler gelmişti burçlar var evet doğru ama böle haftalıj yok aldatılcan yok kocan sevmiyor seni inanmayın böyle şelere
Rouge Dilekyaren kız inanma bir sürü balık burcu var hepsi aynı anda aldatılcak falan ben hic inanmam bu enerjiyi çağırmayın ben bakmıyorum bile belki 2 kere bakmısımdır hic tutmaz sacma buluyorum burclar hep dogru cıksa hergün bakar ona göre devam ederdik hayatımıza kocandan bunun için süphe etme durduk yere şimdi
Dilekyaren Zelis yok ya adam evden çıkmıyor ki ? Evde çalışıyor zaten sürekli evde markete bile zorla gönderiyorum
Dilekyaren jeliiibon içim rahatladı bi hanım efendi telefonun ortada gezmesine kanma demiş ama gizlisi olan adam telefonu ortalığa atmaz ki demi ? Ve sürekli evde zaten
jeliiibon Dilekyaren eee tabikide yani birşeyleri saklasa sürekli gizler tuvalete bile telefonla gider bunun burçla zaten hiç bir alakası yok şimdi geçen haftaki burç yorumuma baktım akrabalarınızla tartışacaksınız yazıyor hiçte öle bişiy olmadı yani böle şeylerle kafanızı yormayın kendinizi strese sokmayın
Balponcik Dilekyaren burç yorumu işte kime denk gelirse 2-3 haftadır o programda sağlık para ask beş yıldız ama beş yıldızlık olaylar yaşamadım açıkçası kimisinde gezegenlerin etkisi çok belli oluyor kimisinde hiç etkisi yok tesadüfte olabilir çok takılma çok düşünürsen olur