Tül perdenin beyazlaması için ne kullanabilirim ama gerçekten kullanıp da beğendiğiniz bir şey hani karbonat falan diyorlar ya kızlar
Kızlar tül perdelerinizi neyle yıkıyorsunuz
Yazargecerim ben makinanın deterjan gözüne toz şeker ve karbonat koydum makinanın içine de bulaşık Makinesi tableti attım böyle waaaoooww denecek bir beyazlık olmadı ama temiz oldu
- Düzenlendi
Yazargecerim ben yıkamaya veriyorum canım daha iyi oluyor 🙏🏻 Ama tül beyazlatıcı da çok iyi biliyorum
BQuen kız o tableti nette okudum zarar veriyormuş bilgin olsun tül beyazlatıcı kullanman daha mantıklı
BQuen çok sık yıkamada deforme ediyo tülleri
Annesivekizi çok sık yıkamadigim için sorun olmazdı ama sadece bir kere denedim 😃 ama sık kullananlarin perdesinde erime gibi yırtılma yapmış bir de bu iş için BİM’in tabletini kullanan varmış daha az güçlü ve ucuz diye
Yazargecerim yıkamaya veriyorum çünkü benim perdeler makinaya sığmıyorlar aşırı büyükler tek bi pencere tülüm bile sığmıyor yani 🤔 evim aşısı büyük pencereler bütün çok zor oluyor bir de 4+1 evim 300 m2 neti o yüzden mecbur büyük alındı ama takması yıkaması eziyet kocişkom ölüyor valla takıp çıkarırken
BQuen aynen canım daha iyi olur 😎
Yazargecerim deterjan gözüne normal toz deterjan koyup 2 tatlı kaşığıda toz şeker koyuyorum. Sentetik programda 40 derecede ,800 devirde yıkıyorum. Hem beyaz hemde fazla kırışmadan cıkıyor,
Yazargecerim bulaşık makinesi tableti ile ön yıkama yapıyorum daha sonra yumuşatıcı ile normal yıkama
Yazargecerim Spermle yıkıyorum bem beyaz oluyor.
Yazargecerim kosla kullanıyorum başka bişey koyma karbonat falan makinemi bozarsın bide ben bi gece önceden küveti sıvak suyla doldurup onları suya basıyorum toz sabunla bembeyaz oluyolar