Sananebesalak Selale bilmem kendimi bildim bileli öyle. Süt olayından sonra da biri sarktı diğeri aynı duruyor 🤣
Defnemlk Sananebesalak çok mu fark var? Diğer türlü zaten herkesin ki biri diğerinden az biraz daha küçük oluyor
Deren ysmn78 sormak istedim ben hamileyim 8 haftalik gogsumde ağri ve şişme var fakat baya fark da var biri daha kuçuk biri daha buyuk normal midir? Boyle değildi yani fark etmezdi bu kadar şimdi baya fark edebiliyorum
Muzlumilk Sananebesalak benimde sağ gögsüm bekarlıktan beri soldan baya büyük sağ 85 sol 75 gibi. Şimdi emziriyorum iyice fark eçıldı beni çok rahatsuz ediyor.
Rengarenk Ayy benim de öyle ikisini de emiyor bebeğim aslında ama galiba sağı daha çok emiyor o yüzden daha çok süt doluyor
Muzlumilk Zelis ben işlem yaptırmayı düşünüyorum omuz ağrısı da yağıyor ne yazık ki sağ tarafım hep tutuk ağrı yapıyor
urkutucumelek Sananebesalak aha aynı ben emziriyorum sağ buyuk sol küçük ama genellikle sağı veriyorum ve sut üretimi de fazla oluyor galiba ondan sol küçük kaldı 😃🙈
Sananebesalak urkutucumelek sağ küçük sol sütten sonra sarktı resmen daha fazla süt vardı zaten büyük olanda 😅