Ben geldiiiimm 💋
saripapatya yüzde yüz
Bende biseksüelim🙈Kadınla sevişmenin ayrı bir zevki var bayılıyorum
AlevHanim evlimisin 🙈
saripapatya Evet evliyim☺️
Red Evet evlenmeden önce öyle deneyimlerim oldu 🙈
Ayy muhabbetlere bak 😂😂 kesinlikle yargilamiyorum yanliş anlamayin bu lezbiyen muhabbettini gördükce aklima bi anim geliyor geçen senevbi kadin tarafindan namusu zor kurtarmiştim hem cok gülünç hemde zor bi akşamdi 😅
Red Bunları burdan anlatmak çok doğru olmaz tatlım😬
Lentlily Yaaa nasıl oldu 😂
Red Özel mesajlaşmadan yaz merak ettiklerini😏
Çocuğum hastalanmişti hastaneye yattik odalar iki kişilk yani bizimle birlikte bir anne ve cocuğu daha yatiyor e tabi baştan sohbet muhabbet ettik gece başka türlü nasi geçicek anam bir iki saat sonra kari +18 e girmeye başkadi önce kendi cinsel hayatini anlatti 🤦🏼♀️ Ben lezbiyenim demedi ama grup yaptiğini söyledi o sırada eşim msj atiyor bana ne alemdesin fln diye bnde ona yaziyorum neler yaziyonda azdirıyon adami bu saatte dedi bnde normalde kendimle bole kimseyi konuşturmam ama nutkum tutuldu o akşam yok canım burasi onun yerimi fln dedim sonra bana iltifat etmeye başladi cok sexsi bi kadinsin seni benim elime verseler sabaha kadar neler yapardim sana fln ve ben hala salak gibi dinliyorum bu kadini o sırada cocuğum üzerime kustu geldi hemen ben sana yardim edeyim dur hadi soyun sen dedi korkudan soyunamiyorum 🤣 o gece namus elden gidecek diye uyku uyuyamaiştim sabaha kadar götü kolladim çünkü yanindan gecerken bir iki şaplakta yedim popoma sabah odayi değiştirmiştim en son
Sonra eşime anlattim memelerimi görmedi dimi diyor 😂😂 koyun can derdinde kasap et derdinde tuvalette değiştirmiştim üstümü