• +18
  • Neden bu yalanlar

Dilekyaren yalanlar coni Sins gerçekler şahin k 😁😁😁 ahahha çok haklısın valla alkış sana ,👏👏

Dilekyaren ayyy aynen daha dun post actim buna benzer. Oyle hayali seyler anlatiyorlarki insan kendini sorunlu hissediyor. Arkadas acaba sorun bizde mi biz niye o kadar seyler yapamıyoruz diye 🤦‍♀️ hepsi insan üstü masallah 😂

ZRaporu Kadın benim eski komşum eşinin pipisinin kalkmadığını kadar anlatırdı bana

Dilekyaren pozisyon değiştirilerek her türlü uzatılıyor canım. Her boşalma isteği geldiğinde 2 dk dursan gidiyor zaten .

Dilekyaren bencede herkesi genellemeyin tabi ki yeri geliyor herkesin 15 20dk ilşki yasamisligi olmuştur ama bizimde genel olarak uzun sürerdi iliskilerimiz tabi bizim çocuk olmadan önce şimdi fazla uzun tutamıyoruz ama Nietzsche arkadaşın dediği gibi boşalma isteği gelince 2 dk bekleyip kaldigin yerden devam edebiliyorsun ha bununda yaristiracak yani yok benimki 10 seninki 20 defa s.ksin isterse banane kendi acimdan söylüyorum ben söylediysem yeri gelmişte söylemişimdir ilişki sayımızı övünülecek bisey değil yine bir arkadaşın dediği gibi bazen bıkkınlık bile veriyor ama biraz bu konu erkekten erkeğe değişiyor bence zaten ister istemez on sevişmeyle filan nerden baksan en az yarim saati buluyor 5 saat filan 8 cokkk fazla tabiki ama burda da abartanlar var bu bi gerçek

Nietzsche aynen bizde öyle 🙄 öğünülecek değil yani artık bitir işini hadi diye söyleniyorum 😅🤷🏼‍♀️

Çoğu atıyor 😅vallah ne yalan söylim daha yeni evli olmama ragmen en fazla 25-30 dakika dayanıyorum zaten genelde en fazla da okadar oluyor 😁

Dilekyaren devamlı sok cıkar muhabetine bende ınanmam insan bi saatten sonra zevk alamazki ama ilk evlendiğimiz zamanlar cocuk yokken önsevişme arada mola sigara iççem tuvalete gırcem muhabetine boşalmasını uzatıyorduda uzatıyordu sinir geliyordu sukur cocuk olduda en fazla birsaate bıtıyor bende insan gibi kurumadan boşalıyom bu bir saatin yarısı önsevişme zaten dıger turlusune bende ınanmam 8 9 saat abartı ama 4 saat yenı evlı cocuk yoksa dınlenerek normal ama ne kadar zevk alırlar bılemem ben almıyordum şahsen

Dilekyaren canım sende ne post açtım su iliskiyle alakalı😂😃 yani bnim salladigim birşey yok bebeğimiz uyusun iki saat bile sürüyor maşallah🤣 ha burda sallayan varsa bilemem kişi kendinden bilir işi 😉

Valla evliliğimiz ilk zamanları evdeyken yataktan çıkmazdık. Canımız istedikçe yapardık cok da güzeldi şimdide fırsat buldukça yapıyoruz çocuğu gönderiyoruz annemlerr falan uyuduğunda 2 saati göremedik daha çocuktan sonda 😅 ama olsun zevkli yani yapanlar var neden şaşırıyorsunuz ki

Dilekyaren Pardon? Kelimelerine dikkat edersen sevinirim! Orda kötü birşey demedim .. aynen maşallah de nazarın değmesin😉