ZRaporu deleted77 canım adında lezbiyen yazan biriyle özel konuşma yapan sonra beni rahatsız ediyor demesin zaten sohbet amacı belli lezbiyen arkadaşta hata görmüyorum ben şu an
deleted77 ZRaporu dığru ya birde daha eski postlarda ikiside sulanmalk falan diyorlardı şimdi niye böyle yapıyor neyse 🤷♀️
mrs_kralice Turkkahvesi ya canım postunda böyle bi tartışma çıkmasıyla senin ne alakan var görende sana foto filan gönderildi zanneder ne kasıyorsun bu kadar
AlevHanim deleted77 Siz iyimisiniz? Benim ne suçum var böyle mesajlar bana gönderiliyosa!? Özelden bana yazdı ondan sonra telegramdan cinsel içerkli mesajlar ve resimler gönderince engeledim konuşmaya devam etmedim !
Nietzsche AlevHanim peki siz neden nicki lezbiyen olan biriyle sohbet etmek için yazdınız ?sohbetin içeriği az çok belli olmuyor mu ?
deleted77 AlevHanim sizde göğsü açık göndermişsiniz kendinizi çok mu akıllı sanıyorsunuz gördük artı profildeki benim dediniz yabancı bir ünlü hiçbiri siz değilsiniz ha bu arada eski potlarda birbirinizi onaylıyordunuz şimdi mi rahatsız oldunuz bence saçmalıyorsunuz.
ZRaporu AlevHanim biseksüelse sizi rahatsız eden ne mesela ben heteroseksüelim ve bu hanımefendiyle özel post ve telegramdan görüşmem kullanıcı adı lezbiyen zaten olmasa başka bir kullanıcı adı olsa size hak veririm bu konuda ama biseksüel insana ters gelmez bu iş açık açık “tipim değilsin” deseydiniz mevzu buralara gelmezdi bence
AlevHanim ZRaporu Normal sohbet ettik, telegrama geçince cinsel içerikli yazmaya başladı ve ENGELLEDİM, lezbiyen olması bana cinsel fotoğraflar atmasını mı gerektiriyor??
Turkkahvesi mrs_kralice böyle acik seyler paylasiliyo ya eşim alsa eline bunlati gorse bana tepki gosterebilir
mrs_kralice Turkkahvesi bak tatlım eşim resimleri görmesin diyorsun ama zaten cinsellik konularının konusuldugu platformdasin sence de bu bi çelişki değil mi
Nietzsche Turkkahvesi canım postu silsemde senin profilinde sen görebilirsin . İstersen atılan fotoğrafları sileyim ?
AlevHanim deleted77 Kadın beni bu durumda bildiğin taciz etmiş oluyor ve siz bunu onaylıyorsunuz. Bu uygulamadan da bu beklenirdi